pondělí 10. září 2018

Pda sušice

Multifunkční několikapodlažní objekt se čtyřmi bary, velkým sálem, klubem a venkovní terasou, využívaný především pro pořádání kulturních akcí. SUŠICE A OKOLÍ : KALENDÁŘ AKCÍ V SUŠICI A OKOLÍ. Výše uvedené akce jsou výpisem z regionální databáze akcí na. Tradiční páteční disco PDA.


Po, Út, St, Čt, Pá, So, Ne. V souvislosti s nařízením vlády objekt patrně buď přerušil nebo omezil poskytování služeb. Informujte se o aktuální situaci u provozovatele.


Adresa: Pod stráží mapa. Okres: Klatovy (kina, divadla, kluby). V klubu nejsou naplánované žádné koncerty. Pepino Party - PDA, Sušice. Skvělá party, která Tě určitě nezklame. MDMS TOUR Sušice, PDA SUŠICE - official event ! Separ společně se svou. Kapely zakázanÝovoce a RECKLESS vyjíždějí na společné podzimní KOLAPS TOUR. Speciální host na všech koncertech bude domažlická. Unsubscribe from Dan news ? Nahráno uživatelem Dan Actions pda sušice – Seznam.


PDA Sušice je dalším místem, kde se koná mnoho kulturních akcí. Jak na nový rok, tak po celý rok a včerejší večer je. Páteční disco v PDARockPopElectronica.


Mistr světa v psaní hitů, sbírání nominací a umazávání views na, Kapitán Demo. Prohlédněte si alba na téma – rUIN JUNGLE - PDA, Sušice. Získáte tak jedinečnou inspiraci ze stovek českých alb, nahraných každý den na Rajče.


Největší databáze klubů. PDA Mapa, adresa, program, fotky. Jedním z nich bude 4. Kabát revival v PDA v Sušici. Kultura, zábava - ostatní.


Veřejné bruslení v Sušici - na zimním stadionu v Sušici v době od 17:do 18:hodin. Zapsal: IC Sušice, 29. Rozvozy jídel, rezervace stolů, denní menu, akce podniků.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky