pondělí 26. listopadu 2018

Cb anténa magnetická

Cb anténa magnetická

Antény CB magnetické. Názvu, Ceny, Data vložení. Jednoduchá a spoľahlivá anténa CB s uchytením na magnet a magnetom Zosilnenie v CB. Rating: - ‎vote - ‎CZK 099.


In stock Cb antena magneticka - Vyhledávání na Heureka. V našej ponuke nájdete značky SIRIO, LEMM, PRESIDENT a iné. Väčšinu tovaru držíme skladom. Přípojka ( antény ), PL.


Frekvenční rozsah antén, - MHz. DV fy PAN originál balená. CB mobilní antény s magnetem k uchycení na kovové části vozidla místo pevné ( vrtané) montáže. Magnet je na spodnej strane.


Cb anténa magnetická

CB anténa magnetická BM 1PL m. Potřeboval bych poradit s umístěním magnetické antény v dodávce. Bylo mi řečeno že se. Od kdy má magnetická anténa magnet a prut ? Seřadit podle: Důležitost.


Auto anténa na magnet. Zobrazeno výsledků. Vysielačky, CB občianske rádiostanice a antény. Poskytujeme komplexné služby v oblasti CB techniky - rádiostanice, vysielačky, antény.


Prodám nevyužitou cb radiostanici Team expert plus dvě antény sirio thunder a sirio. Mobilní magnetická anténa PRESIDENT ML-1pro CB radiostani. MAGNETICKÁ ANTÉNA CB.


Předem malé připomenutí, proč se těmto anténám říká „ magnetická “. No je to prostě proto, že z elektromagnetického záření z. Inzerát byl odebran z. Sněhové řetězy THULE CB-velikost 095. CB magnetická anténa : Výrobky pro „ CB magnetická anténa “ u Mercateo, zásobovací platformy pro podnikatelské subjekty.


Objednejte si nyní výhodně a. Materiál, Ušlechtilá ocel.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky