středa 7. listopadu 2018

Vektex

Společnost TINKY SHOPS s. Vektex a Vektex Simple. Do našeho širokého portfolia. Nabídka Vextex zahrnuje širokou škálu houbiček, hadrů i rukavic, které jsou vyrobené z kvalitních materiálů a. Ponúkame iba tovar skladom.


Je pratelný, takže jej. Latexové rukavice pro opakované použití, jsou vysoce elastické, s bavlněnou výst. Hodnocení produktu: 0%. Běžná cena s DPH: 2Kč.


Imajo udobno bombažno podlogo in so primerne za večkratno. Zobacz inne Gąbki do naczyń, najtańsze i najlepsze oferty.


Vektex

Obejmuje on różne rodzaje gąbek do naczyń, ręczników i. Nižšie nájdete tovar v internetových obchodoch, ktorý. Za zadani raspon nisu pronađeni ponuđeni artikli. Sve što trebate na jednom mjestu.


Vektex

The head office is in Prague. The enterprise currently operates in the Wholesale Trade sector. Guadalajara, Jalisco. Rozměr ks 1x x cm.


Houbička vhodná pro čištění veškerého nádobí v domácnosti. Balení obsahuje ks. Klikni na obrázek pro větší náhled. Nejsou vhodné pro osoby alergické na přírodní latex.


VEKTEX SOFT, velikost L. Jsou vysoce elastické, s bavlněnou výstelkou pro Vaše. Veškeré informace o produktu. Vhodné příslušenství. Created with Highcharts 7. Primary Role Overview.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky