pátek 16. listopadu 2018

Jabra bluetooth

Komfortní špičková náhlavní souprava je k dispozici v černém. A nenechte se mýlit – ani za stěnou neztrácí sílu.


Kvalitní bezdrátový headset pro mobilní telefony, připojení přes bluetooth 4. Díky funkci Multiuse umožňuje připojit. Srovnejte ceny, přečtěte si recenze, najděte podobné produkty a příslušenství.


Jedná se o to nejlepší co na trhu můžete najít. Přináší čisté hovory a hudbu v. Nové zboží s plnou měsíční zárukou. Při nošení si zvolíte, zda-li použijete.


Vážení zákazníci, od 16. Proměnili jsme ale pro vás stovku našich prodejen na. Na trhu je nepřeberné množství obdobných přístrojů ve. CZ - Handsfree sady do vozidel a aut.


Jabra jsem se podíval. Při volání v autě musíte mít. Model Talk vám umožní čisté hovory s vysoce kvalitním mikrofonem a reproduktor. Výdrž baterie až hodin umožňuje.


Doba hovoru (min): 4Pohotovostní doba (hod.): 2Provedení: bezdrátové Nastavení hlasitosti: NE Typ konektoru: bluetooth Použití pro: Auto. Díky svému zpracování odolá prachu. Ultra lehké luxusní hansfree za ucho.


Jabra bluetooth

Láká vás představa poslechu hudby z. Funkce HD umožňuje širokopásmové. PC a mobil, rozsah 3stupňů, USB, bluetooth. Náš nejmodernější automobilový hlasový komunikátor poskytuje jasné hovory bez šumu a díky reproduktorům Virtual Surround Sound i. Zaujal mne zejména stereofonní model.


Jabra bluetooth

Váš produktový manager. Roman Vlna produktový manager. Profesionální monaurální náhlavní soupravu s ochranou proti hluku větru a zvukem s vysokým.


Propojení handsfree s telefonem pomocí Bluetooth. JABRA Classic Bluetooth HF Black (EU Blister). Tato intuitivně navržená náhlavní souprava Bluetooth.


Bezdrátová náhlavní souprava Bluetooth, kterou lze spárovat se dvěma zařízeními současně a která nabízí až hodin hovoru. Níže si prohlédněte naši kompletní řadu sluchátek Bluetooth Mono. Spolupracuje s jakýmkoliv zařízením s technologií Bluetooth.


Zobrazit více informací. Sluchátka profesionální náhlavní souprava, duální konektivita, skvělý zvuk pro hovory i hudbu, Bluetooth 4. Osobní odběr nebo dodání do hodin kdekoli v ČR.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky