pondělí 24. prosince 2018

Bluetooth fm transmitter

Bluetooth fm transmitter

Praktický bluetooth transmitter. Modře podsvícený LCD displej. Forever bluetooth FM. Audio › Auto Hi-Fifm-transmittery. Díky displeji budete mít vždy. FM transmittery - Heureka. Hledáte bluetooth fm transmitter usb? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost. Pomocí BLUETOOTH technologie dokáže přehrávat. Bluetooth propojení s mobilním zařízením. Navíc podpora přímého přehrávání MPz SD karty nebo USB klíčenky.


Sette FM bluetooth transmitter Vysílač FM vám umožňuje posílat zvuk prostřednictvím rádia do přijímače FM přímo z karty S paměťové karty USB nebo. Nemusíte mít obavy o vybitý telefon, tablet či. Find low everyday prices and buy online for delivery or in-store pick-up.


Sick of listening to one or two music stations in the car? Check out our review of the best. Transmitter Hyundai FMT 5BT CHARGE šedý. Detailní popis produktu.


Jedná se o velmi kvalitní transmitter. Frekvenční rozsah se pohybuje na široké škále. USB, S JACK konektor. Příchozí hovor je indikován na LCD displeji transmitteru a muzika.


Carneo BT-2bluetooth transmitter a receiver. Pôvodná cena: 7Kč Ušetříte: % = Kč. Ihned k odeslání u vás již 6. Vybaven je LCD displejem pro zobrazení detailů o. Hudbu lze přenášet z FT karty do autorádia pomocí rádiového signálu FM, ale i přes. While they might not make your morning commute any.


Bluetooth fm transmitter

Podporujte bezdrátové telefonní hovory pomocí vestavěného mikrofonu. Podporuje přehrávání z flash disku, paměťové karty či z telefonu. Umožňuje také dobíjet telefon přes USB.


Co to vlastně je a jak to funguje.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky