středa 26. prosince 2018

Radiostanice vysílačky

Vše skladem, dobré ceny a rychlá doprava. Přehledové přijímače a skenery. Vysílačky a radiostanice, PMR, CB, letecké, lodní a marine. Lodní radiostanice - vysílačky.


Radiostanice, vysílačky, kamery, alarmy. Rozdělení radiostanic. Přenosné ruční radiostanice ( vysílačky ) Motorola umožňují okamžitou.


Sada radiostanic disponuje mnoha zajímavými funkcemi. Pracují na frekvenci 4MHz. Mají skenování kanálů,. Stačí si jen zakoupit u nás vysílačku a hned budete „ na příjmu“.


CB radiostanice, vysílačky. Tyto stránky jsou určeny pouze k prodeji popřípadě poptávce. Máte-li nějaký dotaz nebo. Základním rozdílem mezi vysílačkami a mobilními telefony je to, že vysílačka ( radiostanice ) komunikuje tzv.


Sada radiostanic Sencor SMR 1TWIN ve žluté barvě Vám nabízí dosah až km. Umožní Vám přepínat mezi kanály.


Radiostanice vysílačky

Vysílačka s dosahem až 10km, podsvícený displey, vibrace Call Alert, PMR 4radiostanice, PMR kanálů, DC IN 9V Jack, Mini USB nabíjecí port. GSM, audia i videa se specializací na silniční vozidla. Prodej, montáže a servis analogových a digitálních profesionálních radiostanic, CB, letecké, námořní, PMR 4vysílačky a pagery.


HQT, Icom, Motorola. Základní úroveň DMR Tier I je vhodná pro uživatele využívají vysílačky pouze pro komunikaci mezi sebou bez infrastruktury. Druhá úroveň DMR Tier II je vhodná.


Plovoucí VHF ruční vysílačky ponorné podle normy IPX IPX8. Prodám vysílačku, která mi zůstala po autu. RADIOSTANICE TESLA VKP 0- PLATÍ do SMAZÁNÍ. Sady radiových vysílaček vhodné nejen pro děti, ale i pro sport a hobby práci.


Dětské radiostanice vysílačky - sada 2ks. Prodej radiostanic a vysílaček CB za super ceny. Tělo radiostanice je tvořeno odlitkem z lehké kovové slitiny.


Radiostanice vysílačky

Všechny vysílačky řady PDjsou chráněny proti prachu a vodě dle standardu IPa odolnost proti. V případě dostupnosti signálu od operátora je tedy dosah GDR radiostanic ( Global Digital Radio) celosvětový. Dosahy jsou samozřejmě menší, avšak není nutno platit na druhé straně za provoz vysílaček žádné poplatky. Montáž a prodej radiostanic - vysílaček, profesionální i CB.


Provoz je proto zdarma. Domů Obchod radiostanice CB. Zobrazeno 1–z výsledků. Cena za obě vysílačky.


Jediná československá volně dostupná občanská radiostanice pracující v pásmu MHz, sloužící pro spojení na vzdálenost několika.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky