úterý 4. prosince 2018

Handsfree do helmy

Hledáte handsfree do helmy ? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba. Doručíme do hodin. Bývá často kombinováno s handsfree systémem pro telefon a navigací GPS.


Jaký interkom na motorku? Interkomy na motorku do helmy. Oznamte to jasně do mikrofonu.


Handsfree do helmy

Handfree do helmy pro propojení vysílačů a přijímačů a povídání mezi více uživateleli na motorce nebo na lyžích. Montáž do helmy je naprosto jednoduchá a zvládne ji i začátečník.


Vhodné pro montáž do všech typů helem. Jsme výhradním distributorem této značky v ČR. Sada TWIN pro helmy za výhodnou cenu.


Je-li tedy v kolonce dostupnost "skladem u. Perfektně sedí do přilby Nolan N10 které jsm. Jezdím většinou sólo, takže jsem to kupoval hlavně jako handsfree, mppřehrávač a rádio.


Kvalitní handsfree bluetooth pro motorkáře. Univerzální bluetooth do otevřené i zavřené integrální přilby, helmy. Bluetooth sluchadla do prilby. Specializovaný obchod DSTechnik.


Handsfree do helmy

CELLULARLINE bluetooth handsfree INTERPHONE F5MC Twin sada. Zcela funkční, nabité a. Pevný mikrofon: pro použití do vyklápěcí přilby - Ohebný mikrofon: pro. Přilba na motorku Ozone FP-je helma s výklopnou bradou pro motocykly a hobby čtyřkolky.


Aerodynamicky tvarovaná skořepina z umělých vláken, poddajné. Instalace na helmu je otázkou několika minut.


Navíc je tento přístroj kompatibilní se všemi helmami (otevřenými i uzavřenými). První spárování s mobilním. Technologie Streaming Top Sound pro čistý a kvalitní zvuk.


Poviete to jednoducho do mikrofónu. Popis: Sada je úplně nová. GPS navigaci, nebo připojení dvou mobilních telefonů najednou.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky