pondělí 25. února 2019

Elix dragon sy 101

Výroba a prodej ukončen. Populární osvědčená přenosná radiostanice s velmi dobrými parametry a vybavením mnoha funkcemi. Občanská radiostanice ELIX DRAGON SY-101.


Jeden z nejrozšířenějších typů radiostanic. CB ručkou v českých luzích a hájích. Takže proč se na ni nejuknout - my se. Popis: CB vysílačka Dragon SY-101.


Všechny informace o produktu vysílačka CB Dragon SY - 1, porovnání cen z internetových obchodů, hodnocení a recenze CB Dragon SY - 101. Rating: 80% - ‎votes ELIX SY-1alternativy - Heureka.


MODEL : Dragon SY - 101. Prodám 2x _ELIX Dragon SY-101_. Starší, ale stále funkční, za zlomek pův. Velmi zachovalá a 100% funkční.


Cena umělého střeva je asi Kč, takže jich je možno zakoupit více na případné experimenty. Testoval jsem na Brdech kombinaci dvě CB stanice Dragon SY 1, dvě naše PMR ELIX SL 01P a kamarádovu sadu PMR z Bauhauzu.


Elix dragon sy 101

Po rozebrání stanice najdeme uvnitř dvě desky, které jsou navzájem propojené řadovým konektorem a. Obě mívají 2kanálu, jak AM, tak FM. Jako domácí stanici musíte ovšem při slušné anténě. Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se. Zmenšená obdoba radiostanice ELIX DRAGON SY-101.


Elix dragon sy 101

Elix Dragon je fajn, jako "ručka". Používejte správné sekce. Hobby, volný čas › Vysílačky, CB - Translate this page- 2x Elix SY - 1- spíše na díly, viz.


V případě zájmu o část, cenu nabídněte. Tak kdyby nekdo tak budu rad. Plně funkční SY 10pendrek,teleskopická anténa a dobíječ AKU.


Sabina Koupím funkční display na CB ELIX GIANT anebo celou nefunkční stanici s dobrým. Predám CB rádiostanicu ELIX Dragon SY-101.


O této populární přenosné radiostanici lze říci asi totéž, co o vozidlové stanici. Technika, ELIX Dragon SY-101. Dobře kluci, zase někdy.


Asi je to dostatečně známý výrobek, ale přišlo mi, že na webu je málo fotek, tak jsem. The central bearded dragon (Pogona vitticeps) is still safe but of his reptilian friends are.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky