úterý 5. února 2019

Motorola tlkr t81 hunter

Veškeré informace o produktu. Vhodné příslušenství. Hodnocení a recenze. Srovnejte ceny, přečtěte si recenze, najděte podobné produkty a příslušenství.


Extrémní prostředí vyžadují extrémní vlastnosti. Motorola TLKR Tje. Odolná a snadno ovladatelná radiostanice TLKR THunter Vám nabízí všechny funkce, které potřebujete. Vážení zákazníci, od 16.


Proměnili jsme ale pro vás stovku našich prodejen na. Tough and weather-proof, the TLKR THunter is designed to keep you in touch during your adventures. Edice Extreme se oproti standardní TLKR Tliší barvou a balením v transportním kufříku s příslušenstvím rozšířeným o. Spolehlivé a uživatelsky přívětivé rádio. S dosahom až 10km vo.


Click image to open expanded view. See all the product information. Suitable accessories. Ratings and reviews of. Moderní funkce,velký dosah. Vybavení: Počet kanálů: Funkce Scan (automatické vyhledávání kanálu): ano Funkce vox ( aktivace hlasem): ano Max. Read honest and unbiased product reviews from our. It features a built in LED torch, vibrate alert, group. The TLKR THunter is robust and weatherproof. Therefore, it is ideally suited to stay in touch even during adventures.


Due to the simple operation and the. Vlastnosti pouzdra. Doporučujeme Vám tento manuál přečíst před užitím výrobku. Předejte tak úrazům nebo jeho.


Edícia Extreme sa oproti štandardnej TLKR Tlíšia farbou a balením v transportnom kufríku s príslušenstvom rozšíreným o headset a. Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.


This tough, extremely durable, watertight walkie-talkie is made to.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky