pondělí 18. února 2019

Sluzba nfc

Můžeme tomu říkat také bezkontaktní technologie, která. NFC je zkratka z Near Field Communication (komunikace na blízkou vzdálenost). Pojem NFC, s touto zkratkou se v poslední době setkáváme čím dál častěji.


Sluzba nfc

Aby bylo možné platit dotykem telefonu, je potřeba zapnout funkci NFC (Near Field Communication). V zařízení otevřete aplikaci Nastavení. Viete, čo znamená NFC ? A čo táto technológia pod svojím názvom skrýva? Prečítajte si náš článok, kde NFC rozoberáme až do špiku kosti a. Základním předpokladem pro placení mobilním telefonem (ale i některé další služby) je podpora NFC.


Pokud tedy chcete platit mobilem. ArchivPřeložit tuto stránku20. Za zmienku stojí taktiež skutočnosť, že služba Apple pay sa stáva. A samozřejmě je tato služba zdarma.


Sluzba nfc

Dostupnost NFC si můžete ověřit v nastavení telefonu. Mastercard od Raiffeisenbank a. Potřebujete telefon podporující operační systém. Je služba placení mobilem zdarma? Ověřte, že druhé zařízení plně podporuje funkci NFC.


Služba MMS nefunguje. Mám NFC v mobilu vypínat kvůli úspoře baterie? Je to stále na vršku na displeji a po kliknutí na OK se znovu. NFC slouží pro rychlý bezkontaktní přenos dat.


V podstatě se jedná o chytřejší Bluetooth na extrémně krátké vzdálenosti. Za tuto službu banka neúčtuje žádný poplatek. Jsou platby mobilem bezpečné?


Přečtěte si o tématu Mobilní NFC. Abychom vám usnadnili vyhledávání zajímavého obsahu, připravili jsme seznam článků souvisejících s tématem Mobilní NFC. V Androidu je NFC čip přístupný i vývojářům třetích stran. Banka se tak například může rozhodnout, jestli svým klientům dopřeje mobilní platby.


Android a váš mobil musí podporovat NFC platby. Stačí svoji kartu registrovat do aplikace, a pak můžete rychle a jednoduše platit svým mobilním zařízením.


NFC je pomerne často skloňované skratka spájajúce sa s telefónmi, chytrými. Nasledne pak omezit dobu pouziti, rychlost, sluzby.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky