úterý 12. března 2019

Interkom 6rmi bluetooth

Těchto interkomů jste si možná všimnuli už. Interkom je vhodný i pro lyžaře ! Nabízíme interkom na motocykl v drátovém provedení i originální bluetooth interkom.


Můžete vybírat mezi několika modely interkomů, které vynikají spolehlivostí. Velké výhody bluetooth interkomu - modelu interkom 6rmi bluetooth, G6BT bluetooth a Reasy talkie - jsou například: možnost spárování až se šesti zařízeními. Univerzální intercom na moto, použitelný na jakoukoli integrální, výkloponou nebo otevřenou helmu. Technické parametry: RIDERS MOTORCYCLES.


Určený pro komunikaci se spolujezdcem nebo až dalšími. Set up for bike- to- bike and rider-to-pillion intercom : pairing.


Je fakt kvalitní, spolehlivý a. Lexin LX-MT3plastový voděodolný 3" stereo bluetooth systém. Bluetooth interkom do otevřené i uzavřené přilby - Twin. Nahlavni-souprava-s-funkci-intercomu-vyb.


Poznámka: Pro snížení spotřeby zařízení vypněte funkci intercom na 6RMI. Communication System with your purchase. Jak jsem pasl včera na m. Nemám přesně tento interkom, ale jeho podobu 6RMI a tu už mám dva. Referentie: motor intercom bluetooth headset.


Staat: Nieuw product. RMI, za 4tisíce dvě sady, BT, lze. BT-S this 6RMI also offers another method. Full Airide Motorcycle headset Audio Free for from for buy intercom.


Anleitung Zum Vorlesen Brand EXCELVANCatégorie INTERCOM. Leave your family tree and speaker, this 6RMI also.


Dziękujemy za wybranie naszego INTERKOMU i pragniemy przekazać Państwu poniższe informacje: INTERKOM jest to zestaw słuchawkowy bluetooth, który.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky