pátek 15. března 2019

Vertex svěrák

Svěráky s hydraulickým posilovačem. Nerezový přesný svěrák - přesnost 005mm. Kompletní informace o produktech, nejnižší ceny z internetových obchodů, hodnocení, recenze.


NC Hydraulický strojní svěrák 200mm, rozevření 280mm VMC-200HV - Značkový CNC. Záruka: měsíců Dostupnost Připraveno k odeslání Výrobce: Vertex. Katalog nářadí Vertex (odkaz). Co se týká čelistí, tak asi bude lepší ten Vertex, až na tu zmíněnou rukojeť, ale to bych nahradil rádlovanou kulatinou s otvorem na dotažení.


Vertex svěrák

VERTEX svěrák VMC-8PL. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. Kč Přejít do obchodu. Rychlý a snadno ovladatelný strojní pneumatický svěrák Vertex VMC-6PL vhodný pro sériovou výrobu na CNC strojích, frézkách a vrtačkách. Kstrojní svěrák s odnímatelnou otočnou základnou Skvěle propracovaný vysoce kvalitní strojní svěrák od Vertexu Precizně broušený kvalitní nástroj Tv.


Porovnejte dnešní ceny na váš dotaz sverak 1mm od prověřených. Vážení zákazníci a obchodní partneři. Provoz naší společnosti bude.


U nás najdete vše co hledáte pro svou stavbu, nebo svůj projekt. Vemte si příklad třeba ze mě. Fasádní perlinka Vertex. Inzerát byl odebran z. Perlinka Vertex m2.


Vertex svěrák

Sverák at the 7th School.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky