čtvrtek 14. března 2019

Jak změnit zabezpečení wifi

Jak zabezpečit WiFi síť. Zabezpečit si bezdrátovou síť je první a základní krok, který by měl neodkladně učinit každý uživatel internetu provozující domácí WiFi.


Pro každý z modemů se postup. Primárně musíš změnit nastavení routeru, poté, při přihlášení, u jednotlivých zařízení.


V tomto článku poradíme, co můžete udělat pro lepší zabezpečení. Wifi Inspector – ukazuje IP adresy a MAC adresy všech zařízení připojených k síti. IP do prohlizece pak nekde v zabezpeceni WLAN ;).


Stává se, že potřebujete změnit nastavení routeru, ale nemáte doma PC a používáte čistě telefon, nebo tablet. Právě pro tyto případy je. Heslo a název wifi změníte nebo zjistíte na wifi routeru.


Jak změnit zabezpečení wifi

V nově otevřené kartě přepněte na záložku „ Zabezpečení “. Bezdrátová nastavení, pod ní pak zvolte položku Zabezpečení. V tomto videu už jsme na daném WiFi routeru přihlášení, a umažeme si jak nastavit WiFi, jaké šifrovaní.


V části zabezpečení můžete vybrat požadovanou úroveň zabezpečení. Nicméně existují efektivní protiopatření (zakázání otevřených switchportů a omezení přístupu k síti v konfiguraci WLAN ) které umožňují jak ochranu sítě, tak dat ke.


Jak změnit zabezpečení wifi

Nezaměňujte zkratky WLAN a WAN! Dobré je i změnit heslo ke své wifi síti. V nastavení routeru už můžete změnit vše, co je potřeba. Huawei B3je zařízení, které kromě modemu obsahuje celou domácí bránu, včetně směrovače a firewallu.


Podporuje připojení přes 3G i LTE. Heslo k Vaší WiFi si už můžete přečíst: Klíč zabezpečení sítě. Když je zapnutá funkce Wi-Fi, telefon se automaticky připojuje k. U některých routerů bohužel uživatelské jméno změnit nejde, nicméně naprosto zásadní je změna hesla správce routeru.


Wi-Fi vyhledat nebo třeba i změnit. Pokud heslo nezměníte. Stejně tak můžete učinit. Ani lidé z oboru často nemají svoje wifi zabezpečené dostatečně,“ varuje.


Klikněte na " Změnit nastavení připojení". Vyberte vlevo " Změnit nastavení adaptéru". Pokyny, jak změnit zabezpečení sítě.


Tento tip vám poradí jak zjistit heslo k WiFi, pokud ho chcete například sdělit. Heslo na WiFi patří mezi životně důležité údaje, alespoň dle mnohých. WiFi zjistit, obnovit, nebo přinejhorším změnit.


Na sociálních sítích se také šíří historky, o tom, že majiteli připojení, které nebylo zabezpečeno někdo poslal vzkaz ve tvaru: “Zabezpeč si WiFi, de.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky