čtvrtek 5. září 2019

Brondi lp 400

Brondi lp 400

Produkt byl vyřazen z prodeje. LED baterka, LED epistar dio doba svícení 8h, dlouhý svit, nízká spotřeba. Brondi LP-4za výhodnou cenu! Nabíjení přímo ze sítě bez kabelu.


Dlouhý dosvit a nízká. Naše cena s DPH: 27- Kč. Objednejte online na Svarecky-obchod. Veškeré informace o produktu. Vhodné příslušenství. UPOZORNĚNÍ: Pro zajištěné dlouhé životnosti baterie dobijte svítilnu, jakmile se sníží intenzita světla. Nenechte baterii nikdy plně vybít. Do češtinyDo angličtiny. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nechybí signalizují cí kontrolka nabíjení. Svítilna LP - 4LED. Velký výprodej, slevy až 25%!


Předvánoční 25% SLEVA do konce týdne! Kč s DPH 22Kč bez DPH27Kč s DPH. Jejda, zboží nebylo nalezeno. Dětský kufřík s ovocem a zeleninou G21.


Letní 35% SLEVA do konce týdne ! BRONDI FX3TWIN provided by LOPEK. Baterka nabíjacie Praktická nabíjacie svietidlo, ktorá sa môže pochváliť dlhým dosvitom vďaka LED osvetlenie a vstavanou batériou. Napájení: svítilny mohou být napájeny pomocí ba.


Veľmi ho oceníte napríklad na výletoch na chatu kde nie je elektrina, alebo pri opekačkách a. Bezdrátový Telefon Siemens Gigaset SL400H černostříbrný netest na ND. MPpríslušenstvo brondi lp 4nabijacie prenosne led svietidlo - porovnajte ceny tovaru na internete. Porovnanie cien výrobkov v eshopoch, vyberte si. Peso articolo, 4g.


Brondi lp 400

Numero modello articolo, LP500LED. Codice articolo, LP500LED. Nakupujte za najnižšie ceny. LED svítidlo 28W, průměr 400mm LED VEGA-P 28W.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky