středa 11. září 2019

Pager pro restaurace

Jídlo může obsluha doručit přímo ke stolu. Pagery se v restauracích používají pro přivolání číšníka do kuchyně, jakmile je jídlo připravené. Může se tak servírovat absolutně čerstvé.


Provozujete rychlé občerstvení nebo restauraci s přípravou jídla na počkání? Po zaplacení jídla zákazník obdrží pager s pořadovým číslem. Po nahlášení objednávky zákazník obdrží pager a usedá ke stolu.


Ve chvíli, kdy je pokrm připraven, odesílá obsluha zprávu z vysílače do zákazníkova pageru a. Náš pager GuestCall IQ je pokrokem v technologii komunikace, která zlepšuje efektivitu práce restaurace. Jednoduchým stisknutím tlačítka Vám naše revoluční,.


Signalizace-bezpečnost-ochrana. Retekess bezdrátový číšník volá systém pro restaurační služby, pager systém.


Pager pro restaurace

Daytech dráha pager restaurace ve frontě stránkování vysílač 4mhz servis. Call-Transmitter-Button-3-Watc. Hongkong Retevis Store.


Bezdrátová restaurace Coaster Pagers Host Calling Paging Queuing System. Sdílet s: podělte se o první tři krát denně a získejte body span class = " point_num.


Obvyklí uživatelé: restaurace, malé hotely, malé podniky, autoservisy. Podnikový paging pager BRAVO.


Numerický pager se zvukovou a. Prodám Tea House Restaurace Bezdrátový pager, prodej končí brzy. Objevte inspirativní cenově dostupné nákupy v Gearbestu! Silent Ordering System - pager - Všem dobře známá situace: Ve Vaší restauraci je polední špička, objednání jídla zabere měně času než jeho příprava a. Pager je malý kapesní přijímač zpráv.


Používá se v mnoha oblastech, nejčastěji ve zdravotnictví, průmyslu, hotelech a restauracích. Kvalitní restaurace musí fungovat jako dobře namazaný.


Restaurace, Pizzerie, Kavárna, Bar, Hospůdka, Vinárna, Pivnice, Fast Food. Milá obsluha, příjemné a klidné posezení v nekuřácké restauraci, výtečná kuchyně. Hledáte levné Ostatní ruční nářadí online? Nejdůležitější modul v maloobchodě a restauraci.


Pager pro restaurace

Kuchař pak dá signál určitému číšníkovi na jeho pager, že je jídlo připravené. Pomáháme restauracím zlepšit přivolání obsluhy na výdej a servírovat jídlo v té.


To je doslova alfa a omega každé restaurace. Zákazníci dostali přenosný přijímač, který obvykle vibruje, bliká, nebo pípne při tabulky uvolní nebo když je.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky