pátek 22. listopadu 2019

Jak vysledovat telefon

Připravil jsem přehled možností lokalizace telefonů s Androidem a iOS (iPhony). Stačí, aby měl u sebe zapnutý mobilní telefon.


Přes internet totiž můžete velice jednoduše zjistit aktuální pozici jakéhokoli mobilního telefonního. Jak zjistit a najít polohu mobilu podle telefonního čísla zdarma? Ztratili jste telefon ? Tak jej zase najděte. Pokud máte Androi nemůže to být jednodušší.


Jak vysledovat telefon

Prostě napište do Googlu „Najdi můj telefon “ a během. Online nalezení skutečné polohy mobilního telefonu pomocí GPS. Nalezněte polohu přítele, přítelkyně nebo vašich známých. Vyber si zemi ve které chceš lokalizovat telefon a pak zadej cílové telefonní číslo.


Telefonní čísla se neukládají do žádné databáze. Umíme rychle a přesně zjistit zeměpisnou polohu telefonu. Hledat můžete přes web. Lokalizace probíhá vždy jen s vědomím a souhlasem lokalizovaného.


Dnes se podívám na aplikace, díky kterým snadno. Kdy Správce zařízení Android fungovat nebude? Jak na dálku prozvonit telefon ? Poradíme vám, jak lokalizovat ukradený či ztracený telefon a získat jej zpět.


Pomohou aplikace zdarma i služby, které už dávno máte v telefonu. Tu má prakticky každý telefon s Androidem v sobě již aktivovanou a stačí tak využít jen webového. Telefony s operačním systémem Android nebo iOS nabízejí funkci, která vám pomůže na dálku lokalizovat váš telefon.


Ať už jste jej založili, ztratili nebo vám jej. Poslední zadané dotazy na Odpovědi. Každý návštěvník serveru může položit svoji otázku. Registrovaný uživatel může vložit odpověď na otázky ostatních.


Vánocům nový mobil a rád bych předešel podobné situaci, vážně o něj nechci hned přijít. Jak se zjišťuje poloha mobilního telefonu ? Operátoři znají polohu všech mobilních telefonů podle jejich přihlášení k vysílačům mobilního.


Nutno je mít zapnuto aspoň: Používat Wi-Fi a mobilní sítě docela jsem koukal jak je to přesné. Jak zajistit, aby ztracené zařízení bylo možné najít. Také vím že alternativní aplikace které umí lokalizovat a sledovat zařízení.


Pokud jste ztratili telefon s Androidem, můžete ho vyhledat pomocí Správce zařízení na svém počítači. Apple (dočasnou) jedničkou, Huawei najednou sotva v top 5. Jsou to stejné objektivy s. Pokud někdo ve vašem ztraceném zařízení vymění kartu SIM, budete mít možnost toto nové telefonní číslo zjistit díky oznámení na stránce „Find My Mobile “. Zkuste telefon zabezpečit pomocí jednoduchých opatření, jako je zobrazení polohy nebo uzamčení obrazovky.


Přihlásit se a začít.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky