středa 13. listopadu 2019

Konektor na antenu

V naší široké nabídce najdete koaxiální a propojovací kabely, konektory, izolační materiál pro TV, set-top. Slouží pro připojení anténního svodu do TV ( v TV je protikus samice ). Please try again later. Videonávod od Power Energy, jak správně.


Pravoúhlý konektor pro anténu s koncovkami 1x samice a 1x samec. Je velmi vhodným výběrem pro soustavu antén do hůře přístupných míst, nebo rohů. Anténní konektor DIN samice s kabelem 50cm. Druh konektoru, Samec.


Způsob přidělání kabelu do konektoru. Většinou používaný konektor pro všechny spoje pro TV a radiové přijímače. Vaše objednávky a dotazy vyřídíme v nejkratším možném. Tento F anténní kabel je vhodný k připojení zařízení, jako jsou satelitní antény.


Antenní adaptér ISO-DIN bez kabelu. Konektory, kabely a redukce. DPM BLIPantenní konektor kovový samec. Přímý konektor pro anténu s koncovkami 1y samec a 1x samice.


Je vhodný pro instalaci na. Prvky antény jsou z hliníku, železné prvky jsou galvanicky pozinkované. Na objednávku je možné dodávat tuto anténu s konektory SMB, FME, FAKRA atd.


A také si zákazník může sám zvolit délku a typ kabelu. V případě dotazů nás. Koaxiální konektory pro antény TV.


Konektor na antenu

Gumová krytka - chrání F konektor pred povětrnostními vlivy - odolná vůči UV záření. Pro správné nalisování tohoto konektoru jsou zapotřebí l. Napájecí výhybka pro automobily s anténou se zesilovačem napájeným po anténním svodu, tzv.


VF konektory, kabely, antény. Nejlepší evropský dodavatel v oblasti Elektronické komponenty, napájení a konektory. Objednejte si zboží. Problém kvality koaxiálních konektorů je obdobný jako u koaxiálních kabelů.


Levné F- konektory, které se pouze na kabel. RŮZNÉ DRUHY KONEKTORŮ. Pasivní anténa s filtrem YAGI LTE 8HQ PLUS a konektorem F pro příjem v pásmu UHF (- K). Nabízíme široký výběr kabelových konektorů pro M2M antény.


Konektor na antenu

Vyzkoušejte konfigurátor anténních kabelů, podle kterého můžete si navrhnout kabel s vlastními. Ten konektor scháním, tak jestli má nějaké.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky