čtvrtek 14. listopadu 2019

Kuřice

Kuřice

Prodáváme mladé slepice - kuřice a krmné směsi. Našim slepičkám věnujeme tu nejlepší péči. Zákazníkům v celé České republice vozíme kuřice „až do.


Chystáte se chovat slepice? Kuřice jsou kompletně veterinárně ošetřeny. Vybírejte z inzerátů. Přes půl milionů uživatelů za den. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Najděte co potřebujete ve Vaší. Její tělo je robustnější. Opravdu krásně zbarvená kuřice dodá vašemu dvorku šmrnc. Je velice oblíbeným druhem plemena Dominant a to jak do chovu, tak pro svou vysokou snášku.


Na webu se dozvíte kam jezdíme a další informace o. Odchov a prodej nosných kuřic Tomáš Bušta Dolní Cerekev. Slepičky jsou očkované proti Markově obrně, vakcinované proti kokcidióze, infekční. Farma Věkoše, Hradec Králové - specializujeme se na chov kuřic a brojlerových kuřat, krůt a krocanů.


Tradiční výrobce českých konzumních vajec. Velkoobcho maloobchod. Slepice, kuřata, kohouti - inzerce. Wyandotka velká- násadová vejce.


Příklad věty s " kuřice ", překlad paměť. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru. Jílovice jsou obec v Jihočeském kraji, ležící km východně Borovan a asi km severně od Trhových Svinů.


Krmiva a krmné směsi pro slepice té nejvyšší kvality. Doplňkové krmivo, vitamíny, chovatelské potřeby pro chov slepic. Skladem, nejlepší cena na trhu. Odběr pouze na řádném rozvozu.


Nabízímeckuřice vhodné k chovu. Stáří kuřic - týdnů. Odchované kuřice, neboli mladé slepičky DOMINANT CZ ve stáří od do 18. Tito chovatelé realizují odchovy kuřic pro drobné chovatele.


DOVOZ ZDARMA PO CELÉ ČR ! Největší druhový výběr ze špičkových vysokosnáškových. Cílem odchovu je připravit kuřici tak, aby byla schopna vysoké produkce kvalitních vajec s velmi dobrou perzistenci snášky.


Kuřice

Pro tyto účely musí být kuřice na.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky