čtvrtek 19. března 2020

Radiostanice brno

Vysílačky občanské (CB), PMR 446. Multifunkční programovací kabel pro radiostanice Motorola.


SENCOR SMR 1TWIN Sada dvou osobních mobilních radiostanic, Dosah až km v otevřeném terénu, kanálů s CTCSS kódy, volacích tónů. Sada radiostanic Sencor SMR 1TWIN ve žluté barvě Vám nabízí dosah až km.


Radiostanice brno

Umožní Vám přepínat mezi kanály. Pokročilá sada vysílaček SENCOR SMR 6TWIN nabízí DCS. Inzerát byl odebran z oblíbených. Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů radiostanice.


Nebo zadejte inzerát. AŽD Praha v Brně konal seminář pro zájemce o digitální radiostanice a systémy značky.


Kromě distribuce mnoha značek amatérských a profesionálních radiostanic zajišťujeme rovněž záruční a pozáruční servis všech radiostanic, nejen. Truck Shop má dlouholeté zkušenosti v oblasti prodeje doplňků pro kamiony, vysílaček, měničů a jiného vybavení - je tedy odborníkem v branži. Nabízíme nejen radiostanice, ale i celé systémy pro všechny typy zákazníků a do všech typů prostředí.


Radiostanice brno

Radiokomunikační systémy. No photo description available. Zesilovač PZ 5pro radiostanice Astra. Jan má na svém profilu pracovní příležitost. COM radiostanice, mm. Zobrazte si úplný profil. Unlock information on related companies. Využití najde v ruzných sportech, military hrách a pod. Dodávka originálních ACCU PACK pro radiostanice Motorola MTP. Přijímače, pagery, antény. Brno - Žabovřesky, CZ. Přejít na web dodavatele. Komunikujte bezdrátově po vlastním kanále.


Tak, zbraň už máš k obrazu svému, ale chce to i pořádnou výstroj, ne? Uniforma, taktická vesta, rukavice a helma, abychom vyjmenovali pár z těch. R, 5- Revize radiostanic vozidel včetně jejich oprav a náhradních dílů.


MALÁ RADIOSTANICE TETRA. Kurz, praktický výcvik a zkouška z obsluhy lodní radiostanice.


Tento kurz se specializuje na výuku obsluhy VHF radiostanice, která je dnes běžným vybavením prakticky každého rekreačního. Specializujeme se na projekci, prodej, montáže a servis radiokomunikační techniky a profesionálních vysílaček. Bezúplatné užívání - ČR - HZS JmK - přenosná radiostanice.


Všechny jednotky a sbory získaly profesionální radiostanice Hytera. Na podporu své další činnosti obdrželi vítězové finanční a věcné dary v celkové hodnotě.


Autorizovaný prodejce radiostanic a vysílaček Motorola, prodej, pronájem a servis.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky