úterý 31. března 2020

Wifi plechovka

Snad v každém větším městě je hromada WiFi sítí a některé úplně nezabezpečené. To je sice pěkné, ale problém může být se sílou signálu. Možná se vám stalo, že jste si na internetu přečetli. Brew Can WiFi Signal Booster.


V Raselu jsem koupil WiFi antenu. Morefrom zive. Wifi a plechovka - poradna Živě. Následující povídání již dnes příliš neodpovídá realitě - zarušení pásma je tak vysoké, že antény typu plechovka.


Wifi plechovka

První pokusy s wifi, úprava USB adaptéru, anténa " plechovka " a upravená anténa MMDS. Pro seznámení se s problematikou wifi (přenos dat na pásmu4GHz). Jediné, čo potrebujete je obyčajná plechovka od. Měla by stačit plechovka o průměru větším než asi 5cm.


Musím poznamenat, že plechovka je zcela nevhodná pro klienty, které to mají k AP dále než 2m. Svým širokým úhlem (60°x60°) zaruší. Homemade wifi booster.


Looking for tips on how to improve your wifi range? Just a few little hacks and tips that we have used to help us get the most of our internet connection. Anténa pro WiFi - plechovka. Wi-Fi routeru jako směrovač – plechovka odrazí rádiové vlny v požadovaném směru.


Fakulta elektrotechniky a informatiky. Katedra telekomunikační techniky. Radiokomunikační technika. Pokud plechovky právě nepoužíváte. Plechovka od piva PILSNER Schwaben Brau. WiFi srot 4x Rocket M 2x nanoBridge, PoE adapter UBNT, pigtail atd. Veškeré informace o produktu. Hodnocení a recenze ILLY. Vhodné příslušenství. Zvýšit dosah wi-fi lze jednoduchým svépomocným trikem. Stačí vám nůžky, nůž na koberce, silná izolepa a prázdná plechovka od piva.


Wifi plechovka

Tento pin objevil(a) Dagmar. Objevujte (a ukládejte) své vlastní piny na Pinterestu. Listed दिन अगाडि in Praha, Hlavní. Frisco Brusinka, plechovka.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky