středa 11. března 2020

Rozhlas cb

Zprávy, zajímavosti a příběhy z Jihočeského kraje. Poslouchejte oblíbené pořady a hudbu, kterou máte rádi. Budějovice je regionálním studiem Českého rozhlasu. Naladit ji lze na VKV na území Jihočeského kraje nebo v DAB po celých.


MHz z vysílače Kleť, 10MHz pro Táborsko a 88. Připraven je také Slavnostní koncert k 70. Vysílání stanice je zaměřeno na. Kmitočty a rozsah: 106.


Historii Českého rozhlasu ČB si připomeneme nejen komentovanou prohlídkou v Jihočeském muzeu, ale i návštěvou budovy rozhlasu a dobovými nahrávkami. Společenský sál v 19.


V prvních květnových dnech oslavuje českobudějovické studio Českého rozhlasu výrazné jubileum – 75. Výstava bude k vidění v prostorách kavárny Českého rozhlasu do konce. V souvislosti s nařízením vlády objekt patrně buď přerušil nebo omezil poskytování služeb. Informujte se o aktuální situaci u provozovatele.


Rozhlas cb

Název, Český rozhlas. V pořadu vás Marie Beníšková seznámí se. Martinkem ze Zdravotně sociální fakulty Jihočeské univerzity. Koncert legendárního písničkáře Wabiho Daňka se sestavou Ďáblovo stádo v sále Českého rozhlasu České.


Flera Gallery, Hyperion Robotics, PETMAT z. Faktor - logo "250" Hitrádio Faktor. Teprve nedávno se na ně přijeli podívat pracovníci archivu Českého rozhlasu a. B zaznamená hlasy zvonů na Černé věži. Petru Kronikovi z českobudějovické stanice Českého rozhlasu.


Radiožurnál, FM 9MHz. Představil pořad Jihočeské kroniky, který pro rozhlas. ESKÝ ROZHLAS potřebuje obsadit jednu pozici. Adresa Praha – Vinohrady. Do týdnů dostanete. GDPR - pověřenec obce. ESKÉ BUDĚJOVICE – V kavárně Českého rozhlasu - U Tří lvů byla 2. Zbývající místenky z volné kapacity budou k dispozici v rozhlasové.


V obci je nainstalovál bezdrátový rozhlas, kmitočet znám, jak ho odposlouchávat ? Je mi jasné, že scanner, ale jsou i jiné možnosti např. Předvánoční Hosana - Církev.


Rozhlas cb

Loděnice Hanace se nachází.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky