čtvrtek 14. května 2020

Scala rider

Matěj Oliva, Foto: František Chobot, Cardo, Matěj Oliva 18. Nejtenčí prémiový interkom na motorku na světě s obrovským dosahem kilometru mezi dvěma jednotkami. Všechny dostupné technologie Cardo sbalené do.


Scala rider

Technické specifikace pro produkt SCALA RIDER GGROUP se mohou změnit bez výslovného upozornění. Obrázky pro produkt SCALA RIDER GGROUP. SCALA - RIDER Qlze použít i pro otevřenou přilbu.


Podle druhu helmy je pro mikrofon určená molitanová pokrývka. Pro otervřenou helmu se používá větší. Tato technologie umožňuje pokračovat v konferenčním. Ten přináší mnoho inovací, které jsme měli.


Motorky - Scala rider bazar. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii.


Scala rider

Jsme přímí dovozci nabízeného zboží a tudiž máme výhodu nejnižší ceny a rychlé dostupnosti případných náhradních dílů. Montážní desku na helmu, Cardo scala Rider GG9.


K dodání do pracovních hodin. S DPH - DOPRAVA: Pokud si koupíte do 10. Kvalitní baterie s prodlouženou zárukou od českého prodejce Sunnysoft. Popis: Velmi málo použité, plně funkcni.


Jednotka FREECOM slouží jako Bluetooth hands-free pro jízdu na motorce. Má dva bluetooth kanály na. Velikost vyměníme do dnů a na naše náklady. Baterie do bezdrátových sluchátek a headsetů: Scala rider.


Zadejte označení Vašeho zařízení nebo označení originální baterie tohoto. Můžete bezpečně sledovat telefonické hovory. Tady běžné bezdrátové handsfree nestačí.


Scala Rider Qje úžasné handsfree, které nabízí protišumový filtr. POZNÁMKA: základnu lze použít pouze k modelu SCALA.


Při prvních kilometrech s helmou na hlavě jsem začínal ztrácet pojem o čase a hlavně dostupnosti. Motohouse přitahuje nadšence do motorek napříč všemi generacemi a. RXUS MPwire intercom connection Scala rider 2. Condition :: New: Brand: : Cardo Systems,5-CARDO: EAN. It offers many innovative functions, and combines a stereo Bluetooth headset for rider -pillion intercom and an RDS FM radio receiver in a single system.


PDF Uživatelský manuál má stránek a velikost je 1. Na stránce je stahování kompletně zdarma Manuál pro majitele Cardo scala rider QMultiSet. PDF Manuál pro majitele má stránek a velikost je 1.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky