čtvrtek 21. května 2020

Vysílačky walkie talkie dosah 7 km

Sada dvou osobních mobilních radiostanic s dosahem až km v otevřeném terénu. Alza Test řadí walkie talkie na základě uživatelských recenzí a dalších dat. Sada dvou mobilních radiostanic s dosahem až km v otevřeném terénu. SENCOR SMR 1Twin radiostanice km Sada dvou vysílaček s dosahem až.


Vysílačky walkie talkie dosah 7 km

Walkie Talkie vysílačky s dosahem až km, kanálů nelicencované pásmo. VYSÍLAČKA WALKIE TALKIE BAOFENG BF-888s x2ks SADA. Kategorie › Elektronika › Další elektronika.


Vysílačky GoGEN Maxipes Fík MAXI. Extrémně výkonné vysílačky se kanály, spoustou funkcí a dosahem až km. Momentálně není k dispozici.


Kč - ‎Není skladem Radiostanice a vysílačky - Nejlepší Ceny. S dosahem až km ve volném prostoru vás udrží v kontaktu…. Praha, Praha - Centrum Stromovka - DATART, Neznámá, Kontaktovat. Mají dosah až km ve volném prostoru a vysílají prostřednictvím rádiových kanálech s 1kódy.


Souprava vysílaček PMR 4Mhz (volné pásmo), kanálů, dosah km, x klip na pásek. Evropské radiokomunikace schvalují používaní radií ( vysílaček ) v. Ve volném terénu zvládají vysílačky komunikovat až na vzdálenost km.


Při venkovním použití mají dosah až metrů. Tato vysílačka má spolehlivý 8km komunikační dosah – i v odlehlých oblastech, které většinou. Chci klasický typu " walkie talkie ".


Vysílačky walkie talkie dosah 7 km

MHZ, kanálů, bez nutnosti licence, dosah až km v otevřeném prostoru. Dětské vysílačky s dosahem m, flexibilní antény. Provoz na baterie 2x 9V 6R(součástí). Obsah balení: 2x vysílačka TOPCOM Twintalker.


VOX funkci, která se používá podobně jako. Kč PMR4–pedie cs. Dosah v otevřeném terénu až 3km. Většinou platí pravidlo: "Kam dohlédnu, tam.


V dosahu WiFi (jestli se nepletu) – takze klidne přes celou zeměkouli.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky