úterý 26. května 2020

Vysílačka baofeng uv 5r

Vynikající citlivost a funkce. Vysílačka kompatibilní s headsety s pinem KENWOOD. Bez problému lze naladit. Disponuje 1paměťovými kanály a LCD displejem.


Vysílačka baofeng uv 5r

Baofeng UV 5R VHF UHF pro airsoft outdoor sport atd. Model UR- 5R je tak zvaný dual-ban to znamená že je schopný pracovat jak na VHF tak i na UHF. Využití najde v ruzných sportech. Silný baofeng uv - 5r 8w vysílačku vhf uhf radiostanice uv-5r amateur ham, cb rádio.


Repase akupacků za velmi. Nakupte Bezdrátová vysílačka, získejte tu nejlepší cenu na Bezdrátová. BAOFENG UV - 5R dual band radiostanice.


Vysílačka baofeng uv 5r

Kdyby měl chybné subtón, tak by přijímací vysílačka nejspíš akusticky vůbec nereagovala, ne? Měl jsem problémy s tím spojit vysílačku s PC, nakonec se zadařilo přes CHIRP.


Tento a ďalšie piny nájdete na nástenke vysielačky používateľa peter. Kontakt na dodavatele. Náhradní akumulátor – originál Baofeng. Adaptér na tužkové AAA baterie.


Dobrý den, k baofengům by měl pasovat konektor kenwood pin. Příspěvek od Maximus » sob 14. Jen malý OT komentář k prosbě Maximy: Baofengy jsem. PMR jsou běžně dostupné např.


Součástí je nabíječka a český návod. Anytone AT-D5UV PRO Bluetooth GPS De D578UV is een echte. Všechny informace o produktu vysílačka ANYTONE AT-D5UV III Dualban.


It is a compact, economical. Motorola Tier III. Nová vysílačka Xiaomi Walkie-Talkie má FM rádio a určování polohy XIAOMI So.


BaoFeng UV - 5R Dual Band Handheld Two Way Radio Rechargeable Ham. Digitální DMR vysílačka pro radioamatéry Hytera.


Baterie, která je vybavena vysílačkou typu Li-Ion, kapacita mAh, výkon - watty. Skočit na navigaci Skočit na vyhledávání.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky