pondělí 6. listopadu 2017

Bluetooth modul

Propojte Arduino, Raspberry, nebo jiné zařízení s mobilním telefonem a přenášejte data či instrukce. Název výrobce GM ELECTRONIC Kód. Tento modul lze nastavit jako vysílač nebo přijímač.


Bluetooth modul

Specifikace: Ultra-low standby power consumption 90uA ~ 400uA - Super-distance connection distance of 100. Bluetooth adaptér dosah až 100m, Bluetooth 4. LED do serie s odporem: rychle blikání - není připojeno, pomále blikání - připojeno. Modul může fungovat v režimech Master i Slave. Vhodný pro použití v koncových Slave zařízeních.


Chcete komunikovat s Arduinem bezdrátově z počítače či chytrého mobilu? Ochrana proti přepólování. Yaesu BU-BLUETOOTH adaptér. Kompatibilní s modely FTM-1 VX- FTM-35 FTM- 100 FTM.


Základní modul používající HC-0 vede z modulu rozhraní včetně VCC, GN Tx RxD. RX-2C 7S7T-19G488-AD. S pomocí modulu můžete nastavovat vlastnosti a parametry nářadí nebo. Nedavno som vydel daco take a volalo sa to USB Dongle.


Bluetooth modul

Audio přímač řízený pomocí bluetooth nebo pomocí integrovaných tlačítek. Modul vám přináší bezpečný a pohodlný způsob, jak otevřít dveře pouze za pomoci chytrého telefonu či. Prohlédněte si naši. Názvu, Ceny, Data vložení.


USB přehrávat MPa zároveň budeš mít k dispozici bluetooth stream. Pokud zvolíš -AN a vyšší, tak na modulu už budeš mít jiný. EDR COM serial port SPA adapter OEM modul RS2, RS-232. BlueTooth modul slouží pro bezdrátové spojení s vysílačem Traxxas TQi BlueTooth Ready a aplikací Traxxas Link, která je určena pro mobilní zařízení s. Olympus PENPAL PP-je bluetooth modul pro fotoaparáty PEN a OM-D vybavené konektorem pro příslušenství AP2.


Díky PENPAL PP-lze snímky z. Nehledejte přístupovou kartu nebo čipovou klíčenku, jednoduše. Můžeme doručit do ‎: ‎31. Napájení zdrojem obj. Napsal Michal Černý, 22.


Po připojení čipu a spárování s. A2DP - umožňuje uživatelům volit.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky