úterý 14. listopadu 2017

Sluchátka cobra

Buďte bezkonkurenční. Skutečný herní zážitek. Otevřený typ dynamických sluchátek s. Rating: 88% - ‎votes - ‎CZK 449. NÁZEV PRODUKTU, COBRA I. Vysoce citlivý mikrofon zajistí čistý přenos hlasu.


Spony jsou pro delší životnost. Snadno nastavitelné, elastické, měkkce čalouněný náhlavník. Zboží spadá do kategorie B - ZÁNOVNÍ, POUŽITÉ. Krátkodobě použité zboží, nese stopy použití.


Sluchátka cobra

Veškeré informace o produktu. Vhodné příslušenství. Sluchátka jsou nová, nevhodný dárek. Media-Tech presents a new.


Sluchátka cobra

Dopřejte si kompletní sadu herního příslušenství, která vám pomůže. Head set pro vysílačky COBRA -MT525. Stereo sluchátka s mikrofonem, tvarované - mikrofon.


QMEBM11RXT OEM: EHS011WH, 1 234 21%. Prohlédněte si naši širokou nabídku. Kabelová herní sluchátka, se kterými se ponoříte do hry.


Jedná se o profesionální herní headset, který vám poskytuje vynikající. Taktická náhlavní souprava (headset) sluchátka a mikrofonu Polohovatelný mikrofon i sluchátko na levé ucho Dvě možnosti nošení – na čelence nebo na helmě.


Vybírejte z nabídky sluchátek. Aby vaše komunikace s protivníky byla jasná a srozumitelná jsou sluchátka navíc vybaveny vyjímatelným mikrofonním výložníkem. Připojení jim zajišťuje 5mm.


Dôvod zaradenia do bazárového tovaru – výrobok bol použitý. Vak s kapsami na zip a výstupem pro sluchátka, polyester 210T. Navštivte akcniletaky. Stránky letáků zobrazujeme s přehlednými.


Má optický senzor Red Wave který umožňuje snímání pohybu a polohy myši. Cobra - vak se stahováním na šňůrku.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky