pátek 24. listopadu 2017

Sluchátka aftershokz

Sportovní sluchátka s technologií Bone conduction. Užívejte si poslech hudby, aniž byste museli mít sluchátka v uších, pohodlně, s plným vnímáním okolí. Technologie Bone conduction. Nejnovější model sluchátek AfterShokz Aeropex je inspirován nároky elitních sportovců.


Tato nejlehčí a pohodlná bezdrátová. Není to zase tak dlouho, co jsem poprvé dostal do ruky sluchátka Aftershokz. Přesněji řečeno letos na jaře. Tehdy jsem přeskočil rovnou na.


Tato lehká a pohodlná sluchátka Sportz Titanium jsou speciálně. Jsou inspirovány nároky elitních sportovců. Sluchátka a mikrofony AfterShokz. Proto, aby vás sluchátka neomezovala při.


Na rozdíl od běžných sluchátek nebo špuntů do uší, využívající pro přenos hudby bubínek, AfterShokz sluchátka sedí pohodlně a stabilně před uchem a zvuk je. Lehká a pohodlná bezdrátová stereo sluchátka Trekz Air jsou ideálním společníkem pro všechny sportovce. Jsou lehká, komfortní a hlavně bezpečná!


Mají naprosto dokonalý zvuk a chrání sportovce! Co dělá běh nebo jízdu na kole, ještě úžasnější? Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den.


Najděte co potřebujete ve. Perfektně sedí před uchem a nespadnou ani při. AfterShokz Trekz Air Bluetooth sluchátka před uši v zelené barvě vám zajistí bezpečný a kvalitní poslech hudby.


Při pohledu na Aftershokz mi vždy vytane na mysli pohádka o princezně koloběžce, která byla oblečená–neoblečená, učesaná–neučesaná. AS600SG ( AfterShokz ). Unikátní sluchátka pro sportovce umožňující poslech hudby bez zakrytí uší jako. Jsme vám k dispozici dní v týdnu. LED kontrolka se rozsvítí modře v okamžiku plného nabití.


Bezdrátové připojení. Pokud jsou sluchátka. Když jsem vybíral nová běžecká sluchátka, měl jsem spadeno na špunty.


Sluchátka aftershokz

Trekz Titanium představuje druhý nejvyšší model bezdrátových sluchátek Aftershokz. Nová technologie Aftershokz Trekz AIR, mě ale přinutila svou volbu.


Sluchátka aftershokz

AFTERSHOKZ sluchátka a mikrofony sluchátka.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky