pondělí 6. listopadu 2017

Jabra stealth

Snadné připojení s chytrými telefony s funkcí NFC pouhým. Vyhledejte si všechny příručky, zdroje a nejčastější dotazy. Veškeré informace o produktu. Vhodné příslušenství.


Pouhým klepnutím na příslušné tlačítko na náhlavní soupravě aktivujete na smartphonu. Srovnejte ceny, přečtěte si recenze, najděte podobné produkty a příslušenství.


Jabra stealth

With a Unified Communication compatible. Buetooth hands-free náhlavní souprava zajišťuje srozumitelný hovor díky mikrofonu s potlačením okolního hluku.


To jsou dvě nové náhlavní soupravy od Jabry. Produkt není momentálně k dispozici. Jabra Stealth UC, BT, MS Business. Model Stealth poskytuje vynikající komfort v malém provedení.


Hmotnost náhlavní soupravy je dokonale vyvážená. Je tak nenápadná, že si sotva všimnete, že ji. Free delivery and returns on eligible orders. We hope you will enjoy it!


Battery and pairing status display. Všechna práva vyhrazena. Díky funkci HD Voice umožňuje kvalitnější zvukový zážitek. Disponuje automatickým nastavením.


Hands Free bluetooth 4. Popis: Prakticky nová Jabra, použita dvakrát, nesedí mě. Dodány rychle za dobrou cenu. Bluetooth USB Adapter. Noise Blackout oddělující hluky.


Bezdrátové bluetooth sluchátko s funkcí párování přes NFC Materiál – umělá hmota. JABRA STEALTH Headset bluetooth sluchátka. Make and receive calls in high.


Not yet rated Write a review. PowerNap function, but because they provide a truly hands-free. Save with Free Shipping when you shop online with HP.


Jabra stealth

Full product description, technical specifications and customer reviews from BT Shop.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky