neděle 12. listopadu 2017

Usb bluetooth

Bluetooth adaptér audio výstup 3. EDR, dosah 10m, rozhraní USB 2. Pokud nemáte v notebooku nebo v PC. Ty nejlepší bluetooth usb adaptéry nakupujte online u odborníků a využijte naše služby!


BT zařízení k Vačemu PC. Umožní vám připojení k celé řadě kompatibilních zařízení. Výrobek je dostupný ve firmě Transfer Multisort Elektronik. Jednoduché připojení bluetooth zařízení - klávesnice, myši, reproduktory.


Obrázky pro produkt Gembird Mini. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším. Pomocí tohoto adaptéru snadno rozšíříte komunikační. Tento adaptér bezdrátově připojuje počítač k mobilním zařízením, jako jsou mobilní telefony, tablety a sluchátka.


Belkin bluetooth adaptér adapter class I, verze 2. USB adaptér od společnosti TRUST s dosahem až 15m. Adaptér za výhodnou cenu! USB dongle pro bluetooth propojení PC a PocketPump TOUCH.


Hledaný produkt již není k dispozici. Typ napájecího zdroje, Vestavěný Li-Ion akumulátor. Barva, Černá Stříbrná. Technické specifikace se mohou změnit bez výslovného.


Miniaturní adaptér pro připojení. USB umožňuje bezdrátově propojit notebook s telefonem. Propojuje vaši náhlavní soupravu.


Orico bezdrátový usb adaptér bluetooth 4. ORICO Direct Store - 9-Kč. Podporuje také zvýšenou. Mbps, dosah 100mPlug and Play, WIN XP - Windows 8. Jedná se o vysoce výkonný stereofonní USB vysílač zvuku s nízkou latencí, který. The DBT-1offers hassle-free connections between your.


Usb bluetooth

Výhodné řešení pro spojení Vašeho. Doporučujeme dokoupit. Příspěvek od Setenx » stř 13. Vačšinou tieto zariadenia maju BT.


Usb bluetooth

Lze ji využít pro párování nových uživatelů, kteří chtějí využívat svůj chytrý telefon s. Ať je to mBot, Codey Rockey, mBot Ranger nebo jiný Makeblock.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky