čtvrtek 31. května 2018

Bluetooth adaptér jack

Bluetooth adaptér audio výstup 3. USB-micro USB pro nabíjení, adaptér 3. Nejprodávanější, nejlepší. Konektory 5mm Jack (M) a. Redukce na propojení výstupu z audio zařízení s konektorem Jack 5mm na kabel Cinch, konektory:Stereo jack mm male - 2x Cinch female. Handsfree, lze použít jako HF v autě.


Adaptér do auta CellularLine 3. Produkt není momentálně k dispozici. Vhodné pro automobily. Po prvním párování, takzvaném " párování".


Bluetooth adaptér jack

Vašeho mobilního telefonu s připojením přímo do AUX autorádia. S tím pak lze pohodlně propojit telefon a autorádio tak může přehrávat skladby z mobilu. Carneo BT-2bluetooth transmitter a receiver.


Bluetooth adaptér jack

AAlpine KCE-237B - adaptér Jack. Y kabel na stereo jack nebo cinche. Zapoj do toho paralelně jak ten bluetooth adaptér, tak dráty z PC. Kompatibilní s 2xJack výstupy v letadle.


Osobní odběr nebo dodání do hodin kdekoli v ČR. Media-Tech BT AUDIO RECEIVER černá. Funguje s jakýmkoliv mobilním. Zboží skladem zasíláme okamžitě.


Jednoduché použití, stačí připojit bluetooth adaptér k reproduktoru. Plug and play, rychlé odpojení, vysokorychlostní přenos dat. AUX bezdrátový hudební přijímač - Hadex hadex. Ozvučení › Přehrávače s FM modulátory, handsfreehadex.


Délka kabelu: ~ cm. Hmotnost soupravy: 1g. CanAm Spyder, Kawasaki. WiFi adaptér Yamaha YWA-10. Receiver Speaker Audio Music Transmitter. U nás nakoupíte nebo prodáte, co potřebujete! Příslušenství pro autorádia PIONEER 12.


Chci si koupit bluetooth sluchátka, ale problém je, že mám iPod Classic, který BT. Redukce pro připojení sluchátek z USB-C na 5mm jack. Díky této redukci můžete připojit k vašemu zařízení s.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky