čtvrtek 31. května 2018

Domácí síť windows 8

Privátní - tato volba je vhodná pro vaši domácí síť. Stále ale platí, že se běžně využívají IP adresy čtvrté verze. Jaké jsou součásti domácí sítě.


Brána – počítač nebo jiné zařízení, které odděluje místní síť od sítí vnějších. Vrátíme se do záložky Síť Ethernet – vlastnosti.


Zde potvrdíme buď tlačítkem OK nebo zavřít. Pokud se vás počítač zeptá na umístění sítě zvolte domácí síť.


Podle této instrukce se můžete připojit k domácí místní síti všechny počítače. Typicky půjde o tiskárny, v rámci domácí sítě ovšem uvidíte případně i další počítače, pokud jsou. Windows domácí skupina. PC, jak nastavit připojená zařízení k PC, jak určit, co se má synchronizovat, jak připojit počítač do domácí sítě a ještě více.


Váš počítač se tak sám k domácí Wi-Fi síti připojí pokaždé, bude-li v jejím dosahu. Logické uskupení počítačů v síti, všichni jsou si rovni (peer-to-peer). Místa v síti a podle pokynů na obrazovce vytvořte domácí nebo malou kancelářskou síť. Network Discovery – pro malé sítě a domácí.


Konfigurace síťového hardwaru. Použití Domácí skupiny. Nastavení bezdrátové sítě. Ujistěte se, že vaše síť umožňuje streamování. Restartujte svou domácí síť. Počítače je potřeba připravit k propojení a správnému sdílení souborů: bude dobré, aby oba počítače byly ve stejné. S novou verzí operačního systému přišla i novinka, týkající se správy sítí v domácím prostředí. Co to tedy ta domácí skupina je?


Jde tady vlastně o síť vzájemně propojených počítačů, která umožňuje jednoduché sdílení předem určených. Router můžete nastavit buď na automatické vyhledávání sítě, nebo ji můžete zvolit ručně. Upozornění: Pokud zvolíte. Zadejte svoje uživatelské jméno a eduroam heslo a klikněte na.


Může to být bezdrátová domácí brána nebo skutečný přístupový bod. Domácí síť Síť mobilního operátora, který SIM kartu poskytl. Jako příklad připojení domácí sítě přes vlastní router můžete použít následující návody.


ISO Media Creation, abyste nejprve zabezpečili data. Ahoj všem, můj nástroj. Pokud je vaše domácí síť, můžete povolit sdílení.


Avast Antivirus ochrání nejen váš počítač, ale i celou vaši domácí síť.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky