pondělí 28. května 2018

Nfc v telefonu

Nfc v telefonu

NFC je zkratka, kterou můžete poměrně často slyšet a číst v souvislosti s. Toto logo byste měli najít na zadní straně telefonů s podporou NFC. Jump to NFC využití v praxi, nejen pro NFC platby - NFC nejčastěji pomáhá při placení v obchodech.


Přenos probíhá jen jedním směrem z tagu do telefonu. Emulace karty – používá se pro provádění plateb. V tomto případě můžete váš telefon používat jako.


NFC v kocke: Všetko, čo potrebujete vedieť ako majitelia smartfónov. Aby bylo možné platit dotykem telefonu, je potřeba zapnout funkci NFC (Near Field Communication). V zařízení otevřete aplikaci Nastavení.


Near-field communication ( NFC ) is a set of communication protocols for communication. Uživatelé NFC si pochvalují, že v zapnutém stavu v podstatě nebere žádnou energii z telefonu, na druhou stranu musí mít telefon zapnutý displej. Novým trendem je mít NFC v mobilech, takže je dost možné, že i váš telefon podporuje tuto technologii. Základní informace o funkci NFC a čtení štítků NFC.


Nicméně pokud si budete NFC v telefonu vypínat, což je možné jednoduchou změnou nastavení, toto riziko se vás netýká. Platíte pohodlně mobilem v obchodech i na internetu.


NFC je technologie, kterou najdete ve většině novějších mobilních telefonů. Funguje v českých i zahraničních e-shopech, které umožňují platby kartou. Ztráta či krádež mobilu a možnosti pojištění. Dostupnost NFC si můžete ověřit v nastavení telefonu.


Věc o které se dlouho mluví, ale pořád se. Vyberte kartu, kterou chcete použít, a. S námi můžete platit v obchodech pomocí telefonu i hodinek. Jakmile dojde ke kontaktu NFC čtečky s tímto čipem v telefonu, tak komunikaci iniciuje NFC čtečka.


Jako běžný případ užití je v tomto případě chování telefonu. Placení v obchodech a na internetu nikdy nebylo jednodušší. Razvoj tehnologij na področju komunikacije kratkega dosega ( NFC -Near Field.


Nfc v telefonu

Communication) je omogočil široko uporabo kartic NFC za enostavno. Nezapomeňte zkontrolovat, že v telefonu máte zapnutou výměnu dat pomocí NFC. Platit mobilem není žádná věda. Ujistěte se, že je čidlo NFC v telefonu zároveň s čtečkou karet.


NFC je umístěno na zadní straně telefonu směrem k hornímu okraji. Pokud není citlivé nebo. Dočetl jsem se, že momentálně není technologie NFC v telefonu dostupná, ale není mi. Tahákem další generace chytrých telefonů Samsung Galaxy S jsou určitě značně vylepšené.


Mobilní telefony s NFC čipem. Pro příklad mohou být čipy umístěny v zoologické zahradě poblíž zvířecích klecí, kdy se po přiložení telefonu k NFC čipu návštěvníkům otevře.


Musíte mít však v telefonu speciální NFC čip, stejně jako v něm můžete mít právě Bluetooth či třeba GPS. Ne každý výrobce ovšem dává NFC do.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky