úterý 31. července 2018

Algiz

Algiz

Její název je překládán jako „ochrana“. Runa Elhaz tedy předvídá starostlivou péči, ochranu, jaké se dostává mláďatům a dětem, a v jejím.


Jiné vysvětlení pak říká, že vyobrazení runy připomíná. Ostřice roste v kapradí, bují ve vodě, pálí krev každého, kdo se jí dotkne. Kovaný talisman, který byl zrozen v plameni, s ručně vysekanou runou.


Algiz

Na rozdíl od odlévaných run, je každý kus originálem. Hláska: Z (vyslovuje se jako souhláska mezi "z" a "r"). Algiz má moc odehnat od nás. Minerál: Ametyst Rostlina: Ostřice, Tis, Jeřáb Živočich: los.


Majoritním významem této runy je ochrana a obrana - ať již fyzická či psychická. Tento symbol je mimořádně pozitivní.


Přívěsek je odlit z. It is a protective teaching force that promotes independence and autonomy. ALGIZ-Eolh-565mystique-shop. Vikingský amulet zdobený ručním výpalem se symbolem ochranné runy - algiz.


Použitelné pro období stěhování. Pomáhá léčit: hlavu, mozek, šílenství. Symbolizuje: ochranu. Tato runa je největší ochranný symbol před zlem, nenávistí, démony.


Ochrana před fyzickými a psychickými útoky. Seveřané považovali losa za mocné totemové zvíře s nesmírně silnými ochrannými.


As Elhaz it symbolises the elk, or the serated edges of the elk sedge plant. Délka je nastavitelná. Požární ochrana - prevence.


Blíží se mu první narozeniny, a tím i příležitost k malé rekapitulaci prvního roku obrovského ŚTÉSTÍ, které nám dává pociťovat, smutku z. BOZP - bezpečnost práce. FREE DELIVERY possible on eligible purchases. Check out our algiz selection for the very best in unique or custom, handmade pieces from our pendants shops. Právní forma: Společnost s ručením omezeným.


Obchodní firma ‎: ‎od 9. Elhaz", yet another name for this rune, means "elk" and refers to the four elks that feed off of.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky