úterý 31. července 2018

Vysilacky com

Přehledové přijímače a skenery. Vysílačky a radiostanice, PMR, CB, letecké, lodní a marine. Velkoobchod výpočetní a komunikační. Provádíme velkoobchodní prodej, servis i montáž radiostanic.


Truck Shop má dlouholeté zkušenosti v oblasti prodeje doplňků pro kamiony, vysílaček, měničů a jiného vybavení - je tedy odborníkem v branži. SPACE - Jaroslav Mezera - prodej, montáž a servis vysílačky, radiostanic a příslušenství. Pokročilá sada vysílaček SENCOR.


Oradourská, Lidice, výpis z obchodního rejstříku - adresa sídla firmy, majitelé, vedení firmy, založení a vznik obchodní společnosti,. Aktuální ověřené informace: adresa, telefon, e-mail a výdejní hodiny Vysilacky. Vše skladem, dobré ceny a rychlá doprava. Prodej, montáže a servis analogových a digitálních profesionálních radiostanic, CB, letecké, námořní, PMR 4vysílačky a pagery.


HQT, Icom, Motorola. Společnost nabízí prodej radiokomunikační techniky, vysílačky, antény a příslušenství. Radiostanice profesionální, amatérské, CB, letecké, PMR a marine. Porovnali jsme nejlepší vysílačky dle recenzí, testů a sepsali jsme článek jak vybrat vysílačku plný užitečných rad a tipů.


Vysilacky com

Ministerstvo vnitra se dohodlo na dočasném pokračování spolupráce se společností Pramacom, stávajícím poskytovatelem systému. Prodej, instalace, servis CB vysílaček do vozidel - osobních, nákladních, zemědělských, stavebních, pracovních strojů, sněžných roleb. V naší nabídce prezentujeme nejprodávanější modely. Nabízíme prodej, montáž a servis radiostanic.


Najdete zde také produkty v analogovém provedení. Prodej radiostanic a vysílaček CB za super ceny. VYSÍLAČKY -SPACE - kompletní informace, kontakty, fotografie, hodnocení a adresa.


OBSAH ÚUvod Dodavane prislusenstvi Instalace Ovladaci prvky a funkce 1) 2) 3). Detailní informace o firmě. Adresa, kontakty, otevírací doba, mapa vše přehledně na jednom místě. Nákup Walkie Talkie a obousměrné vysílačky 16kanálový Ruční 12.


Obchod nemá dostatečný počet hodnocení. Tento e- shop nezískal dostatečný počet hodnocení za posledních dní. O této stránce nejsou k dispozici žádné informace.


Vysilacky com

Pro vložení odpovědi na komentář se musíte přihlásit.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky