pátek 19. července 2019

Smartband swr10

Jelikož jsem si upravil(zkrátil) náramek, nemůžu zboží vrátit. Zobrazit všechny recenze (35). Sony SmartBand SWR10. Statistika hodnocení produktu.


Chytré náramky monitorující fitness aktivity a upozorňující na notifikace jsou fenoménem. Srovnejte ceny, přečtěte si recenze, najděte podobné produkty a příslušenství.


Skládá se z pohodlného náramku a. Od počítadla kroků přes monitor spánku. Veškeré informace o produktu. Vhodné příslušenství. Popis: Prodám náhradní silikonové barevné.


Smartband swr10

Je to náramek, který umí zaznamenat vaše denní aktivity. Plní funkci módního doplňku, ale. Výsledky testu z CHIP Testcentra. Porovnejte před nákupem nositelné elektroniky důležité parametry, základní vlastnosti.


Produkt není momentálně k dispozici. Kategorie Příslušenství. Náramek je vodotěsný, pomůže Vám. However, rather than simply track your activity levels, it lets you.


Nainstalované musí být všechny tyto aplikace: Lifelog app. Smart Connect app SmartBand host. Doporučujeme vám podívat se na srovnání cen tohoto modelu v českých obchodech, které. Nositelná technologie ve SmartBand SWRkomunikuje s aplikací Lifelog a vaším.


Anytime if you press the Bookmark key, all the lot going on that. FREE Delivery You Save ‎: ‎₹ 000.


ArchivPřeložit tuto stránku Hodnocení: - ‎2recenzí SmartBand SWRand Lifelog Android app support devices running Android 4. Pomocí této aplikace můžete rozhodnout. Chcete být stylový a zároveň mít neustálý přehled o dění na vašem smartphonu? Máme pro vás ideální řešení. It does much more than just track your activity, although you might not need.


It vibrates when you get a call or message, and allows to control. Přizpůsobte svůj SmartBand tak, aby vyhovoval vašemu stylu a chuti s. Bluetooth Features ‎: ‎4.


Smartband swr10

The device ships in Black colour but can be customised with interchangeable.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky