pátek 5. července 2019

Cb anténa

Anténa pro občanskou vysílačku. Vážení zákazníci, na základě rozhodnutí vlády je v našich prodejnách OMEZEN PROVOZ Děkujeme za pochopení. Objednávky pomocí eshopu budou. CB vysílačky a antény skladem.


Cb anténa

Stále doručíme až domů, na pobočky i do Alzaboxu. Na eventuální závady vzniklé výše uvedeným nepřizpůsobením antény k CB radiostanici se samozřejmě nevztahuje záruka. Každou střešní anténu je vhodné.


Maximální trvalý výkon: 1W. Krátkodobý maximální špičkový výkon: 5W. Zobrazeno výsledků. Na každé vozidlo je však potřeba zvolit vhodný typ.


Především je nutné znát výšku vozidla. Hodnocení produktu: 0%. Hledáte cb anténa gpa 27? Vozidlová anténa na pevnou montáž.


U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém. Materiál, Sklolaminát.


Automobilové antény CB - Automobilové antény - Car Audio - Široká nabídka výrobků v TME Czech Republic s. Jedná se o základní typ antény, která se hojně používá v běžné amatérské praxi. Instalovat anténu a uzemnit kotvení antény (předpokládám, že to bude trubka vyčnívající 5-1m nad střechu) jako se zemní hromosvody. Kvalitně provedená anténa italského výrobce.


Délkou i typem patice je vhodná i jako přímá náhrada za originální anténu na vozidla DAF XF s umístěním antény za. V zásadě platí, že čím výš anténa je, tím lépe.


Pokut má uživatel radiostanice možnost, tak je nejlepší si sehnat, či vyrobit nějaký anténní stožár a na něj anténu. Díky třecí pojistce je dobře chráněna před nárazy a. Stabilní antény pro domácí instalaci nebo portejblový výjezd.


Od nejlevnějšího, Od nejdražšího, Dle názvu, Dle kódu. CB anténa Florida - magnet. V nejjednodušší podobě se skládá z vertikálního zářiče o čtvrtvlnné délce a. Názvu, Ceny, Data vložení. ALLAMAT 40 Team TS-6M LC Maas Colonia.


Intek M-13 Intek M-79 Polmar RX-5. Jako experiment na 27MHz. V této kapitole obrátím pozornost k anténě (typu antén ), které nejsou příliš známé u uživatelů CB radia.


Cb anténa

Vysílačky MOTOROLA CP040. Frekvenční rozsah antén, MHz - MHz. Typ antény, CB stanice.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky