úterý 2. července 2019

Helma s bluetooth

Helma s bluetooth

V katalogu nemáme podrobnější informace o helma s bluetooth. Níže naleznete zboží v internetových obchodech, které odpovídá vašemu dotazu. Hledáte bluetooth helma moto?


Helma je zcela zásadní bezpečnostní vybavení řidičů motorek i spolujezdců. Nekompromisně platí: Bez helmy. Kdo má Nolan, Worker, Airoh.


Helma s bluetooth

Moto prilba LSFF3Metro je atraktívna moderná vyklápacia helma s vysúvacou slnečnou clonou do mesta, na cesty a na výlety, ktorá zaujme športovým. Výklopná moto přilba LSFF3Strobe nabízí spoustu užitečných a. Vyhľadávanie výrazu: vyklápěcí helma s bluetooth.


Nájdeno 2produktov. Moto helma W-TEC Vexamo je modulární helma s výklopnou bradou pro motocykly a hobby čtyřkolky. Aerodynamicky tvarovaná skořepina z polykarbonátu.


První bluetooth integrovaná cyklistická přilba s možností handsfree telefonování a bezpečného poslechu vaší hudby nebo FM rádia při jízdě na kole. Translate this pageZobrazujeme nabídky. Upřesnit kategorii, Handsfree, Helmy na motorku.


Intercom se spojí s mobilním. Balík Do ruky ‎: ‎Kč vč. Osobně na prodejně: Praha - Říčany ‎: ‎ZDARMA CZK 899. Baterie: Lithium Polymer. Recenze a testy helemmotohodnoceni. Helma s bluetooth a rukavice - Valašské Meziříčí, Vsetín. Popis: Prodám helmu Worker s bluetooth, přijímáním. Predám tento veľmi vydarený bluetooth 3. Audio bluetooth modul inštalovaný do helmy s mikrof. LIVALL MTchytrá helma pro cross country, L červená.


Smart lyžařská a snowboard helma LIVALL RS1. In stock Jak vybrat lyžařskou helmu? V případě pádu či srážky s jiným lyžařem vám může zachránit zdraví i život.


List Price: You Save %. Bluetooth s dosahem až metrů. V těle je 400mAh akumulátor, helma s ním vydrží svítit až hodin.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky