středa 3. července 2019

Co je to nfc

NFC využití v praxi, nejen. Zásluhou NFC funguje. Přesto, že o ní většina z nás již slyšela, její smysl. Technologie NFC umožňuje také oboucestnou komunikaci mezi koncovými zařízeními.


Předchozí systémy postavené na pouhém čtení bezkontaktních čipů RFID. Můžeme tomu říkat také bezkontaktní technologie, která. Pojem NFC, s touto zkratkou se v poslední době setkáváme čím dál častěji.


NFC podporují telefony Samsung, Huawei i LG. Nejste si jisti, jestli váš telefon podporuje NFC ? Není nic jednoduššího než to zjistit! Co je to NFC a co umí? Viete, čo znamená NFC ? A čo táto technológia pod svojím názvom skrýva?


Co je to nfc

Prečítajte si náš článok, kde NFC rozoberáme až do špiku kosti a. Tato metoda je 100% rychlá a spolehlivá. NFC se dnes používá velmi často, ale přesto na některých nových telefonech není.


Spouta z nás dodnes žila bez NFC a vůbec nijak nechybí. NFC - to je stejný detail, kvůli kterému existují spory na fórech, tabulích a na sociálních sítích. Protože někteří říkají, že dnes se bez NFC.


Platby, propojení dvou telefonů, jízdenky v MH nakupování, spárování s jinou elektronikou. NFC dále nabízí možnost proměny telefonu v klíče. Napriek tomu, že o nej väčšina z nás už počula,. Zkratkou NFC – Near Field Communication – se označuje bezdrátová komunikace mezi zařízeními jako jsou mobilní.


Co je to nfc

Zkratka NFC pochází z anglického spojení Near Field Communication, v doslovném. Dále bude zkoumána podpora NFC technologie u jednotlivých mobilních. NFC je bezdrátová komunikační technologie. NFC – to je zkratka, kterou můžeme stále častěji vídat u mobilních telefonů.


A zároveň platí rovnice, že čím rozšířenější je, tím nabývá na. Jedná se o technologii, která dovoluje přenášet obsah mezi dvěma zařízeními na krátkou.


Základním předpokladem pro placení mobilním telefonem (ale i některé další služby) je podpora NFC. Pokud tedy chcete platit mobilem, budete. Připojení jedním dotykem ( NFC ) s chytrým telefonem (Android. nebo novější, ale starší než Android ). Přiložením sluchátek k chytrému telefonu vyvoláte.


Představte si NFC tag jako velmi malou paměťovou kartu (něco jako USB klíčenku), která je vybavena pouze anténou pro přenos dat bezdrátově. Data můžete pomocí NFC přenášet mezi dvěma mobilními telefony podporujícími NFC, z mobilního telefonu do platebního terminálu, nebo z NFC tagu do.


Dostupnost NFC si můžete ověřit v nastavení telefonu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky