středa 29. ledna 2020

Samsung vg kbd1500 klávesnice bluetooth

Connect to compatible Samsung mobile devices. Enjoy the Smart Wireless Keyboard with a range of devices, thanks to Samsung Mobile compatibility. Můžete snadno, rychle a pohodlně psát e-maily a zprávy do sociálních sítí.


Samsung vg kbd1500 klávesnice bluetooth

Bezdrátová klávesnice, která je kompatibilní se Samsung smartphony a tablety, běžící. Power Battery (AA x 2) To extend the battery life, use of alkaline battery is recommended.


Samsung vg kbd1500 klávesnice bluetooth

Weight 675g Package Weight 450g Set Weight Feature Bluetooth 2. Připojuje se pomocí technologie Bluetooth. Klávesnice s touchpadem určená pro LED televizory Samsung. Disponuje touchpadem pro snadnější obsluhu i bez.


Touch pad pro jednoduchou obsluhu bez myši. As long as your Samsung TV has built-in bluetooth, this keyboard should work. Popis: Použitá plně funkční Bezdrátová. Originální bezdrátová klávesnice SAMSUNG.


Jednoduché riešenie ponúka Samsung v podobe bezdrôtovej klávesnice KBD-15. S okolím komunikuje prostredníctvo rozhrania Bluetooth a tak ju nie je. Pomocí bezdrátové klavesnice Samsung VG-KBD20můžete pohodlně ovládat.


Samsung VG-KBD20- Teclado para Smart TV Android con Bluetooth 2. Samsung Smart Wireless Keyboard VG - KBD15and VG-KBD2000.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky