středa 22. ledna 2020

Jak zapojit domácí síť

Vlastníte-li některé ze zařízení kombinující modem a WiFi router, přeskočte na druhou a třetí část. Domácí síť bez routeru. Princip sestavení: Dva počítače. Jestliže je pevnou součástí routeru, tak musíte zároveň vyměnit i router, tedy de facto své domácí síti „transplantovat nové srdce“.


Nemusí tomu tak být vždy, ale pro. Nastavení domací sítě s více routery - PC-HELP. Zapojení switche a routeru v domací síti. Návod popíše postup jak na to. Propojení pomocí wifi. Postavit malou domácí nebo firemní síť nemusí být taková věda, jak by se mohlo na první pohled zdát. Poradíme, jaká zařízení se vám k tomu. Jak jej ale nastavit?


Podíváme se, jak změnit jeho IP adresu, jak na automatické anebo manuální přidělování IP adresy strojům v síti a také na to. I když vám vypadává internet, ještě není pozdě. Stačí se držet těchto rad.


Router - základ domácí sítě. Pro připojení jediného počítače vám postačí připojení jen k tomuto modemu, rozhodně má ale smysl si pořídit router. V dnešním článku se dozvíte, jak taková domácí síť funguje, jak se jednotlivé prvky. Mít jednoduchý obrázek zapojení své sítě je dobrá věc.


Naleznete zde seznam s odkazy k návodům a radám jak si domácí síť zapojit a nastavit. Pokud potřebujete změnit heslo pro domácí Wi-Fi, připojte se do domácí sítě pomocí kabelu a najděte administrační rozhraní (nejčastěji bývá na IP adrese routeru). Proč a jak se budují domácí sítě ? Jejich spojením můžete vytvořit síť pokrývající celý dům.


Na této stránce najdete kompletní manuál k zapojení routeru STARNET DUAL BAND. POWER – napájení, kulatý černý.


Prvním krokem je volba názvu SSID (Service Set Identifier), což je identifikátor bezdrátové sítě, který pravidelně rozesílá své jméno. Podle něj poznáte svoji síť a. Postup zapojení není nijak komplikovaný: 1. Připojte router ke zdroji napájení a zapněte jej. Powerline adaptéry jsou typicky dodávané v páru a jejich zapojení je mimořádně snadné.


Jak zapojit domácí síť

Vaší domácí síti stejně jako např. Jakmile některý uživatel v síti vytvoří domácí skupinu, můžete se k ní připojit.


Budete potřebovat heslo domácí skupiny, které můžete získat od. Můžete jej využít, pokud chcete využít starý router k rozšíření dosahu. AC routeru se nijak neliší od zapojení a nastavení běžného. Privátní - tato volba je vhodná pro vaši domácí síť.


Jak zapojit domácí síť

Váš počítač bude viditelný a může být použit pro sdílení tiskáren a souborů.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky