pondělí 1. června 2020

Vysílačka baofeng

Vysílačka baofeng

Vynikající citlivost a funkce. Vysílačka kompatibilní s headsety s pinem KENWOOD. Doručíme do hodin. Bez problému lze naladit.


Vysílačka baofeng

Hodnocení: % - ‎hlasů - ‎4500 Kč až 1 3000 Kč BAOFENG. Model UR-5R je tak zvaný dual-ban to znamená že je schopný pracovat jak na VHF tak i na UHF. Příspěvek od Josef » ned 20. Protože se v posledních letech jedná mezi lidmi.


Programovací kabel pro radiostanice Baofeng. Baofeng UV 5R VHF UHF pro airsoft outdoor sport atd. U drazsich vysilacek asi budes mit lepsi prijem za zhorsenych podminek ale pro moje potreby naprosto ok.


Podporovaný kmitočtový rozsah je 4- 4MHz. Kromě samotné vysílačky. Zpět na hlavní stránku poradny.


Zdravim, ma tu nekdo tuto vysilacku ? Z-Tactical - Taktický headset Comtac IV, Dark Earth. Kontakt na dodavatele. Bleskové dodání do druhého dne pro desítky tisíc produktů z největšího online bazaru v ČR.


Každý den stovky novinek v. BF-F8HP a Intek KT-980HP jsou schopné vysílat až do výkonu 8W. Moderní spolehlivé radiostanice BAOFENG a příslušenství. Poslední kousky vysílaček v pásmu UHF, kanálů, FM rádio, LED svítilna.


Ruční profesionální dualbandová radiostanice UV-5R od značky Baofeng. Provoz bez poplatků a zvláštních povolení a snadné ovládání. Další výhoda je že je dualban tzn.


VHF i UHF ve kterém jsou PMR kanály, takže není problém se spojit téměr s kýmkoliv. Součástí je nabíječka a český návod.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky