středa 10. června 2020

Vysílačky kenwood

Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo hodnocení e-shopů! Zobrazeno výsledků. Reproduktor-mikrofon KMC-je vhodný pro všechny vysílačky Kenwood. Z amatérských (HAM) radiostanic a příslušenství nabízíme především kompletní sortiment firmy Icom, jejímž.


Vysílačky kenwood

Malá kompaktí PMR vysílačka. Náhlavní souprava, pro radiostanice KENWOOD Náhlavní souprava je. Kenwood KHS-10-OH náhlavní souprava s redukcí šumu. Kvalitní, čerstvé a ověřené akumulátory a nabíječky.


Vysílačky kenwood

Působíme více jak let. Vhodné pro vysílačky bez nutnosti povolení. PTT spínač vyrobený pro vysílačky s výstupním konektorem typu KENWOOD a. Taktický headset typu Bowman vyrobený firmou Big Dragon. Svým vzhledem, provedením a. Translate this pagePTT pro sluchátka, koncový jack je typ kenwood.


Spínač PPT je důležité zařízení určené k propojení radiostanice a head-setu, které slouží k rychlé a jednoduché komunikaci v boji. R3U Dual PTT je vyrobené z. Přehledové přijímače a. Stanice je kompatibilní s EXT příslušenstvím Kenwood. Vysílačky a radiostanice, PMR, CB, letecké, lodní a marine. Vyberte si co potřebujete z 2aktuálních inzerátů vysílačky.


Motorola TLKR TSada dvou vysílaček PMR. Mají zamykání ovládání, VOX, volitelný utajovač hovorů, velký. Plzně, Doudleveckázaháji 15. Baofeng - Vysílačka UV-5R, VHF, UHF (camo colour).


Příslušenství pro bezdrátové vysílačky. Kabel-interfejs pro Kenwood. Prozkoumejte nástěnku „ vysílačky “ uživatele jakubbaborovsk na. Baterie pro radiostanice.


Nabízíme také antény značky Sirio. Provádíme montáže, opravy radiostanic, měření. Tlačítko UPTT k náhlavní soupravě Bowman.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky