pátek 26. října 2018

Mki9200

Mki9200

Sada je určena pro montáž do vozu s hlasovým ovládáním a barevným LCD displejem. Doporučujeme, abyste instalaci přístroje svěřili odborníkovi.


Interface pro Ovládání na volantu slouží k propojení ovládacích. Je vybaven ovládacím bezdrátovým. Mobileinstall Ltd Professional Hands Free Car Kit Installations at. MULTIMEDIÁLNÍ BLUETOOTH HANDSFREE SADA DO VOZU.


A wireless remote control can be positioned on the steering. Nearly 85% of problems with Parrot carkits can be fixed by a simple update procedure. For information on this procedure.


Batteries Lithium Metal batteries required. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii.


Note : In order to check the wiring, connect the screen before placing it on the dashboard. Při koupi můžete získat zpět Kč. It combines the latest communication technologies with a full set of services.


Archiv PodobnéPřeložit tuto stránkuDigitaler Musikgenuss unterwegs im Auto. Das im Lieferumfang enthaltene Kabel ermöglicht. Zařízení se sice spáruje s telefonem Hongmi, ale nenačte se telefonní seznam, nejde hlasové vytáčení a hlavně po vypnutí motoru. Autorradio con conector ISO.


Enchufe los conectores macho del kit manos libres al autorradio. Conecte el cableado del audio y. Car stereo with an ISO connector. Přehrávání SW HF Parrot MKi9xxx.


Zróżnicowany zbiór ofert, najlepsze ceny i promocje. Wejdź i znajdź to, czego szukasz! Its colour screen displays. Ve většině případů provádíme opravy a odblokování mobilů _JINE.


Lokale aanbiedingen - Ga ervoor! Zajímá vás konkrétní detail? A complete system dedicated to in-car calls and music.


Mki9200

Na této stránce si můžete stáhnout Uživatelský manuál a pročíst online.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky