čtvrtek 25. října 2018

Prodej vysílaček

Vysílačky a radiostanice, PMR, CB, letecké, lodní a marine. Přehledové přijímače a skenery. Zpětný odběr elektrozařízení. Elektronika › Mobily, GPSvysilacky.


RADIOKOMUNIKACE - PRODEJ, SERVIS A PRONÁJEM. Naší hlavní činností je. Radiostanice, vysílačky, kamery, alarmy. Prodám vysílačku, která mi zůstala po autu.


Nabízím na prodej velmi zachovalou a málo používanou cca dva roky. NOVÝ vysilačky 2ks dosah až 2-5km REÁLNÉ FOTO. Topován Inzerát byl odebran z oblíbených. Zabýváme se prodejem, montáží a servisem radiových sítí a satelitních zařízení pro příjem rozhlasu a televize.


Prodej radiostanic - vysílaček. Vysílání probíhá pouze v okamžiku, kdy na vysílačce je stisknuto tlačítko PTT ( Push to talk). Dosah vysílačky nelze přesně definovat. Závisí především na terénu.


CB radiostanic President za příznivé ceny již v prodeji ! Truck Shop má dlouholeté zkušenosti v oblasti prodeje doplňků pro kamiony, vysílaček, měničů a jiného vybavení - je tedy odborníkem v branži. Platební podmínky prodeje a instalací radiostanic jsou v HOTOVOSTI nebo u větších objemů ZALOHOVOU.


Ukázky instalací radiostanic, antén, hands free sad a jiné do vozidel IVECO. Prodávejte a kupujte vysílačky, radiostanice, antény, měřáky, zesilovače co nejlevněji. Bazar, prodej a koupě vysílaček. Motorola GP3VHF, vhodné pro hasiče a firmy.


DVB-T vysílání i dětské vysílačky. Turnově zjištěn prodej dětských vysílaček pracujících v pásmu MHz. Provádíme také montáž a servis radiokomunikační techniky. Napájení je z palubní zásuvky.


Prodej vysílaček

Nabízím kompletní službu v oblasti montáží CB stanic do nákladních, dodávkových a osobních vozidel, zemědělské. Chcete mít své děti neustále pod kontrolou? Pak je dětská chůvička to co hledáte.


Prodej vysílaček

EET pokladních systémů. Oprava a prodej autorádií a reproduktorů.


Ke všem nabízeným produktům nabízíme odbornou instalaci a montáž s. Ruční mikrofon k profesionální a vysoce odolné dvoukanálové vysílačce Fs. Bezdrátové systémy pro kytary.


Kontakt: Adresa: Radiokonekt - vysílačky. NezvolenoCeny vzestupně Ceny sestupněAbecedně.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky