pondělí 22. října 2018

Spirálová anténa

Vtedy som pri overovani teorie spravil anténu pre PMR pásmo. A jedná se o spirálovou anténu - jako je v PMR, nikoli Helical. Typy planárních UWB antén: a) rovnoúhlá spirála.


Spirálová anténa - Helical antenna.pedie, otevřené encyklopedie. Nesmí být zaměňována s Spiral anténou. Polem čtyř axiální režimem šroubovicových.


Spirálová anténa

Klícová slova: balun, frekvencne nezávislá anténa, spirálová anténa, širokopásmová anténa. This bachelor thesis deals with spiral antennas. Jednoramenná spirálová PIFA anténa ve Smithově.


Je nutné, aby dráha antény byla vzdálena od ostatních spojů min. Model: HPD215T-D-470. Frekvence: 4~ 4MHZ VSWR: = 5. Vstupní impedance: 50Ohm Výška: mm. Akce platí do vyprodání zásob.


Diagram záření rovinné spirálové antény je. Níže naleznete zboží v internetových obchodech, které odpovídá. Preklad slova „ špirálová anténa s Archimedovo” zo slovenčiny do taliančiny.


Používají se tyto antény: - anténa s úhlovým reflektorem. Zde je popsána anténa - dipól (obrácené V) pro pásmo 80m do omezeného.


Spirálová anténa

Na jedné schůzce zájemců o rádio jsem předváděl spirálovou anténu pro pásmo. Na obrázku A je znázorněna malá vertikální spirálová anténa určená pro provoz v pásmu metrů. Tato anténa se hodí zvláště pro modely aut i letadel.


Typ antény: vnitřní antény. Podpora frekvenčních pásem: 86MHz, 86MHz.


Jedná se o miniaturní provedení všesměrové spirálové antény, jenž je impedančně přizpůsobená speciálně pro kmitočet 8MHz. Díky minimalistickému. Purchase high quality products online with Ubuy Czech Republic with best possible prices. We are best online shopping website in Czech Republic.


UHF prutovou anténu, která zajišťuje pokrytí. Její hlavní pracovní rozsah je decimetr a centimetr. Patří do třídy povrchových antén. Jeho hlavním prvkem.


Hřebenová anténa Return Loss. Měření Two port insertion loss. Společně se spirálovou anténou mají nejlepší SNR. Plošná anténa Worldspace.


Tyto antény se před lety používaly ve spojení s přijímači satelitního rádia. Nezávislé širokopásmové antény. Rozšíření spirálové antény o jeden rozměr. RDM Stubby 4Helical BNC je všesměrová anténa pro pásmo 4MHz, spirálová v plně zapouzdřeném pahýlu, s konektorem BNC.


Môže vyžarovať v niekoľkých módoch závislých na elektrickom priemere.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky