pondělí 29. října 2018

Motorola t80

Odolná radiostanice TLKR TVám nabízí všechny funkce, které potřebujete. Vysílačka má dosah až km, je vybavena LED svítilnou a taky odolná proti.


Motorola t80

Tlačítka vysílačky TLKR - TExtreme jsou umístěny na. Motorola TLKR TExtreme (typ P14MAA03A1FB) je PMR4vysílačka v odolném provedení. Veškeré informace o produktu.


Vhodné příslušenství. Sada dvou vysílaček s dosahem až 10km ve volném prostoru. Vodě odolný a přitom funkční. Kromě standardních funkcí, které mají i jiné PMR radiostanice, je u této vysílačky zajištěna zvýšená.


Skvělá nabídka pro všechny sportovce, turisty, nebo vyznavače extrémních sportů v pří. Sada těchto vysílaček je vhodná nejen pro outdoorové aktivity, ale i pro běžnou nebo firemní komunikaci.


Vážení zákazníci, od 16. Proměnili jsme ale pro vás stovku našich prodejen na.


Ultimate specification, rugged and all-weather proof, the TLKR TExtreme is ready for adventures in the harshest of environments. Radiostanice MOTOROLA T80. Je připravena Vás zprostředkovat dobrodružství v těch nejdrsnějších podmínkách.


Prodávám z důvodu nevyužití, poslední dobou to jen leželo ve skříni. Wyspecjalizowany, wytrzymały i odporny na każdą pogodę TLKR TExtreme jest gotowy na przygody w najtrudniejszych warunkach.


Kvalitní a robustní vysílačka Tod firmy Motorola je na míru ušita pro použití v extrémním prostředí. Se svojí voděodolnou IPxkonstrukcí a dalekým. Pack contains earpieces, rechargeable NIMH batteries.


CZ nabízí baterie do notebooků, mobilů, videokamer, fotoaparátů, PDA, aku nářadí, radiostanic a spotřebitelské nabíjecí baterie AA, AAA a další. Slot Charging Cradle. Battery support brackets.


Rechargeable NiMH battery. Prodám sadu ksPMR vysílaček Motorola Ts nabíječkou, krabicí a českým návodem. Doporučujeme Vám tento manuál přečíst před užitím výrobku.


Předejte tak úrazům nebo jeho. Vysílačky jsou nové, nepoužité, vybaleno pouze za účelem nafocení. Výrobců je hned několik. Já jsem vsadil na značku, s níž už mám nějakou zkušenost.


Zvolil jsem však odolnější typ a oproti Motorole Tmá T. Originální baterie od výrobce mobilního telefonu i alternativní baterie pro starší mobily kde se originál už.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky