pondělí 8. října 2018

Bezdrátová klávesnice logitech

Bezdrátové klávesnice. Set klávesnice a myši česká kancelářská klávesnice, bezdrátová, USB a Wi-Fi konektor, nízkoprofilové. Doručíme do hodin. Pravidelné akce a slevy na.


Nejžádanější produkty. Tato bezdrátová klávesnice má dosah až metrů a díky její kompatibilitě s řadou chytrých televizí. Ovládejte Pi připojené k TV z pohodlí gauče!


Dosah bezdrátového připojení metrů, TV klávesnice se snadným ovládáním, Pohodlně se opřete a surfujte. Jaký je na tom druhém noťasu OS? Pokud ano, zkus ho použít.


Produkt momentálně není v nabídce a nelze objednat. Wireless Keyboard K34 CZ, USB, bezdrátová klávesnice, unifying přijímač.


Sada, díky které budete mít zábavu a přenosnost na dosah ruky. Pomocí přístupových kláves a 12. Zkus si dát přijímač co nejblíže stolu - logitech k tomu dává takový ten prodlužovací USB kábl. Specifikace klávesnice.


USB přijímač (dosah minimálně metrů). Sledujte video, surfujte po internetu. Inteligentní podsvícení, indikátor Caps lock a stavu baterie, rozměry. Elegantní, pohodlná a zároveň kompaktní.


Budete moci na vašem notebooku psát pohodlněji s. Vyberte si bezdrátové klávesnice z široké nabídky e-shopu Comfor. Logitech používá stejné pásmo.


Spolehlivé bezdrátové připojení - ať už klávesnici používáte kdekoli. GHz, multimediálních kláves. Bleskové dodání do druhého dne pro desítky tisíc produktů z největšího online bazaru v ČR.


Každý den stovky novinek. Seznamte se s klávesnicí GoGEN a jejím použitím především pro ovládání Smart TV a jejích aplikací. Obrázek k produktu: LOGITECH Wireless Touch Keyboard K4Plus, černá ( black). Důvod zařazení do bazarového zboží – výrobek byl použit.


Klávesnice s rozvržením pro angličtinu je na téhle stránce zobrazená jen pro ilustraci. Ultrapřenosná bezdrátová Bluetooth klávesnice k široké.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky