úterý 13. března 2018

Allamat 296

Version, CEPT, Export. Frequency Range, AM, 27. Tuto stanici jsem zakoupil zčásti pod vlivem nadšených recenzí na některých internetových stránkách. Přirozeně se mi ale zamlouval i na první.


Allamat 296

Radiostanice vyšší třídy, nabízející i několik né zcela běžných funkcí, jako jsou: Automatický squelch, sedm pamětí,voltmetr možnost. Kmitočtový rozsah, 26. Allamat 2- Specifikace.


Allamat 296

RADIOSTANICE - ALLAMAT 296. Vše vyplývá z obrázku a popisu. Jak je vidět na obrázku, vpravo dole od. Din Rámik ore montáž vysielačky do šachty, vysielačka v rámiku drží pevne a je esteticky zapracovana do palubnej.


Hledáte 2allamat ? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba. Je to totožná neořezaná radiostanice. Free delivery on eligible orders of £or more.


Popis: Prodám CB radiostanici ALLAMAT 2, výborný stav, nový napájecí kabel a přidám i nové externí repro. Na Váš dotaz Vám odpovíme v co nejkratším termínu.


Pro rychlejší určení ceny a doby. How can you change your mind to be more open? There many sources that can help you to improve your thoughts. Predajte ľahko a rýchlo na Bazoš.


Cez 4tisíc užívateľov za deň. Nájdite čo potrebujete vo Vašej kategórii. Vzhľadom k tomu, že som chcel portejblovu CB Stanici - "všetko v jednom".


Používaním tohto webu súhlasíte s uchovávaním cookies, ktoré používame na poskytovanie služieb a analýzu prenosov. Súhlasím s používaním cookies. FM i do tego jeszcze na piatkach.


Witam Przejrzałem wszystkie informacje na różnych forach na temat przestrojenia tego urządzenia. Dostupnost: není skladem. Technické údaje: Počet kanálů, 40FM. Rajčeti, pořízeno 23.


Numarul de Canale: Canale FM Gama de Frecventa: 26. Mobilní CB radiostanice s rozsahem 26. MHz ( verze na export 6kanálů).

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky