středa 21. března 2018

Sluchátka s bluetooth

Hoco bluetooth sluchátko s mikrofonem Earphohite bílá. Jednoduše je spárujete s kompatibilním zařízením a. Různá barevná provedení. Specializovaný obchod DSTechnik. Transmitting power: max dB.


Supported profiles: HSP, HFP, A2DP and AVRCP. Rechargeable 3mAh Li-ion battery. Kompletně bezdrátová sluchátka v nabíjecí krabičce jsou dnes povinností pro každého výrobce audio příslušenství, byť by byl sebe více.


Běžně se na nás obrací lidé s žádostí o. Uzavřená dynamická sluchátka v hliníkovém pouzdře s technologií NFC pro rychlé a snadné párování, s aplikací Pioneer Notification App, dálkové ovládání a. Počítač kompatibilní s funkcí BLUETOOTH (Windows 10) můžete vzájemně. Díky vodotěsné odolnosti IPXsi můžete vychutnávat sporty s vášní a bez strachu z potu a deště!


Sportovní bluetooth sluchátka s HANDSFREE. Skvělá sluchátka pro Vaše volnočasové a sportovní aktivity. Můžete nejen poslouchat hudbu, audioknihy. See all the product information.


Suitable accessories. Excelentní zvukové vlastnosti. Bluetooth sluchátka Awei AKpoužívají 6mm měděné cívky. Kvalitní bezdrátová sluchátka se zabudovaným mikrofonem a funkcí bluetooth.


Sluchátka s bluetooth

Bezdrátová sluchátka a reproduktory - bluetooth sluchátka pro kvalitní poslech hudby, telefonování, PC hry i sportovní aktivity. V nabídce najdete klasická. Všetky informácie o produkte. Vhodné príslušenstvo.


Sluchátka s bluetooth

Kategorie: Sluchátka. Sluchátka s bluetooth připojením a mikrofonem, rozsah přenosu až 10m, výdrž baterie hodiny při poslechu hudby, v pohotovostním režimu až 1hod. Dejte sbohem podprůměrnému zvuku.


Prodám nová bluetooth sluchátka. Brno, Jihomoravský kraj. Location is approximate. USB kabel pro dobíjení.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky