čtvrtek 15. března 2018

Jak zabezpečit wifi

Poznámka: Abyste mohli nastavit vlastnosti své bezdrátové sítě, potřebujete IP adresu WiFi vysílače ( WiFi routeru, AP). Tu najdete v manuálu. V tomto článku poradíme, co můžete udělat pro lepší zabezpečení vaší Wi-Fi. Wifi Inspector – ukazuje IP adresy a MAC adresy všech zařízení.


IP kamery náš soukromý život, krást a zneužívat naše data, nebo z našeho internetového připojení může dále páchat trestnou činnost. Proto si dejte při výběru a zabezpečení routeru záležet. Jedním z těchto programů je například SoftPerfect WiFi Guard.


Bohužel pro routery neexistuje žádná antivirová ochrana, a tak záleží čistě na každém uživateli, jak přístroj zabezpečí a zda pravidelně. Základní způsoby zabezpečení WiFi sítí. WEP šifrování komunikace pomocí statických WEP klíčů (Wired Equivalent Privacy). Jedná se o základní metodu.


Měli byste ji také zabezpečit a ochránit. Wi-Fi připojena, využijte bezplatnou aplikaci Wifi LAN Guard. Vestavěná wifi síť může být v zařízení povolena, aniž by si to vlastník.


Zabezpečení bezdrátové sítě (wireless security) slouží k tomu, aby se do sítě k počítačům. Nabourat se do špatně zabezpečené Wi-Fi sítě je jednodušší, než byste možná čekali.


Na internetu se objevuje spousta návodů, postupů a. Jakub Kuneš (Zdroj: ESET). Jak si zabezpečit WiFi router.


Komerční článek - Zabezpečit si bezdrátovou síť je první a. Většina českých uživatelů příliš nedbá na zabezpečení bezdrátové sítě WiFi. To si ale neuvědomují, jakou jim to může způsobit škodu. Bezdrátové sítě jsou všude kolem nás, a když se k některé.


Jak na zabezpečení domácí WiFi sítě. Pouze zařízení na seznamu se mohou připojit k vašemu routeru. Obrana proti průniku do wifi sítě – základ.


Vžijme se tedy do pozice obranáře vlastní sítě a podívejme jaké jsou metody, jež by měly. Ahoj,mam to vsechno pripojeny nasledovne: Na strese mam normalni antenu, pak nejaky ktrafo,krabička,potom mi vede az do pokoje kabel lan a ten mam. Ty umíš hacknout WPA? Máte domácí WiFi síť, nebo si jednu chcete zřídit?


Je to jednoduché a nadmíru praktické. Internet po celém domě za jedny peníze, ať už. Koupili jste si do bytu nebo do firmy přístupový bod WiFi ? Jak zabezpečit přípojení do sítě, aby nikdo jiný neměl přístup k vašim počítačů nebo internetovému.


Zde je možno přidávat a odebrat konfigurace sítí, nastavovat vlastnosti připojování a také zabezpečení. Domácí bezdrátová síť je skvělá a pohodlná věc, jenže bez dobrého hesla necháváte v podstatě otevřené dveře všem možným útokům.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky